Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Martı Tag Verilen Promosyonları Uygulamıyor

Martı Tag Verilen Promosyonları Uygulamıyor
11 Mart 2024 18:21

10.03.2024 tarihinde Martı tag kullandım. İlk kullanımda merhaba koduyla birlikte 200₺ değerinde ücretsiz yolculuk kazanılıyor. Kullanıma başlamadan önce merhaba yazmama rağmen 165 TL'lik ücret ödedim. Müşteri hizmetlerini aradığımda yapacak bir şeyimiz yok sürüşe başlamadan girmeniz gerekiyor denildi. Sizin sistem hatanız yüzünden ben mağdur olmak zorunda değilim. Madem ödeme alacaksınız o zaman ilk kullanımda 200₺ ücretsiz kupon tanımlamayın. Para iadesi istiyorum. Eskiden sürekli kullanırdım. Ama görüyorum ki iyi ki kullanmayı bırakmışım. Tamamen pişmanlıksınız.

14 Mart 2024 19:10

Sorunu sözde kendilerince çözdüler. Bana buradan şikayeti kaldırttıktan sonra süreç devam ettiği halde 1 kere aradılar ulaşamayınca daha da aramadılar. Şikayetim yayında olsaydı günde 3 kere arıyorlardı. Bu mu sizin hizmet anlayışınız. Gerçekten Martı pişmanlıktır. Ne sorunumu çözüyorsunuz ne de iletişime geçiyorsunuz. Sorunumu çözmek için arayın. Bu şikayeti kaldırmam için aramayın lütfen.

1710432611342.screenshot-2024-03-14-19-03-43-598-comandroidchrome.jpg
14 Mart 2024 19:07

marti-tag-verilen-promosyonlari-uygulamiyor-1.jpg
12 Mart 2024 11:19 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba, Martı ekibi olarak mümkün olan en kısa süre içerisinde kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaparak yardımcı olacağız. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ

12 Mart 2024 13:25

Merhaba, Sisteme kayıtlı iletişim numaranızı aradık fakat ulaşım sağlayamadık. Müsaitliğinizi iletmeniz durumunda konu ile ilgili tarafınıza destek sağlayacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ

12 Mart 2024 14:22

Saat 18.00dan sonra iletişime geçebilirsiniz

12 Mart 2024 20:04

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ

15 Mart 2024 15:04

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Martı Tag İlk Kullanımda "merhaba" Kodu İle Alınamayan 200TL Lik İndirim.

Fatih
03 Haziran 2024 02:03
Tugce sonuçtan hiç memnun değil

Tugce
25 Mart 2024 00:10
Martı 200₺ İndirimini Kullandırmadılar!
Martı 200₺ İndirimini Kullandırmadılar!
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
04 Nisan 2024 16:51
Alaaddin sonuçtan hiç memnun değil

Alaaddin
15 Mart 2024 08:07
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Otomatik Yenileme Kapalı Olmasına Rağmen Tekrarlayan Üyelik Ücretleri

Serkan