Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Martı Tag Sürücüleri İçin Haksız Değerlendirme Ve Ödeme Sorunu!

Martı Tag Sürücüleri İçin Haksız Değerlendirme Ve Ödeme Sorunu!
12 Eylül 2024 21:11

Martı Tag sürücüsüyüm. Bugün Maltepe Atatürk Caddesi'nden aldığım yolcuyu programda seçtiği konuma götürdüm. İki adres seçmişti; ilkine götürdüm, bir şey alıp geleceğini söyledi. İkinci adrese gidecektik ancak kendisi bir daha gelmedi, paramı ödemeden kaçtı. Durumu Martı Tag müşteri hizmetlerine anlattım ve geri dönüş yapılmasını istedim, ancak hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı. Daha sonrasında ben merak edip aradığımda, kişinin hesabının kısıtlandığı söylendi. Ancak hem paramı ödemeden kaçan kişi beni uygulama üzerinden değerlendirip puanımı düşürmüş. Giden paraya acımıyorum ancak bu yapılan çok büyük bir haksızlık. Gerçekten Martı Tag bu konuda çok büyük eksikleri var. Paramı vermiyor hem de beni değerlendiriyor. Sizce böyle bir şey mantıklı mı? Lütfen bu sorunun derhal çözülmesini istiyorum. Ayrıca Martı Tag müşteri temsilcileri gerçekten telefona çıktıklarında karşı tarafı hiçbir şekilde dinlemiyorlar. Aynı soruları bir daha bir daha sorup insanı çok yoruyorlar.

30 Eylül 2024 13:05

Martı tag komisyon almadığını söylüyor ancak sürücülerden çeşitli kılıflar altında süper üye vs adı altında tag yolculuğu yapabilmek için 500 TL para istiyor bu firma hiçbir şekilde güven veren bir firma değil bir söylediği bir söylediğiyle tutmuyor bu uygulama insanları yarı yolda bırakıp yanlış beyanlarla kullanıcılarını yanıltıyor

1727690702797.img-2037.jpg
profile profile
13 Eylül 2024 11:41
marti-tag-suruculeri-icin-haksiz-degerlendirme-ve-odeme-sorunu-1.jpg

Martı tag müşteri hizmetleri sözde çözüm olarak arayıp beni şikayetimi kaldırmazsam hesabımı kapatmakla tehdit ettiler

13 Eylül 2024 12:17
marti-tag-suruculeri-icin-haksiz-degerlendirme-ve-odeme-sorunu-1.jpg

Şikayetimi tehditleriyle kaldırmadığın için hesabımı kapatmışlar

24 Ekim 2024 13:24 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ.

Heval sonuçtan hiç memnun değil

Martı Hesabım Sebepsiz Yere Askıya Alındı Ve Şikayetlerim Dikkate Alınmadı

Heval
31 Ağustos 2024 01:43
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Adreste İndirilip Mağdur Edildim, Ücret İadesi Talep Ediyorum

Serpil