Mars Finansal Yazılım Mars Banka Değilse Neo Şikayet

Mars Finansal Yazılım Mars Banka Değilse Neo Şikayet
17 Kasım 2023 02:115.260
Seda'nın Teşekkür Mesajı
İşlemimizi başarılı bir şekilde gerçekleştirdiler kendilerine çok teşekkür ediyorum pişman değilim 👍👍

Mars Banka uygulamasını yeni yükledim. Kartı yanlışlıkla sipariş ettim. Kart siparişimin iptalini ve paramın iadesini istiyorum. Üyeliğimin basic te kalmasını istiyorum. Lütfen geri dönüşü e posta ile yapabilir misiniz? Kolay gelsin iyi günler dilerim iyi çalışmalar.

17 Kasım 2023 09:48 (Şikayetten 7 saat sonra)

Seda Hanım merhaba, Öncelikle Marsı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu iletmek isteriz. Konunun çözümü ile ilgili gerekli araştırmalarımızı yapmaya başladık. İlgili arkadaşlarımız en kısa sürede sistemimizde kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden size dönüş sağlayacaktır. Mars Takımı

Seda
18 Kasım 2023 20:50

Aradılar ama hala ne iptal oldu ne para iadesi

23 Kasım 2023 14:31

Merhaba Seda Hanım, Sizlerden gelen tüm görüş ve önerileri büyük hassasiyetle değerlendirmekteyiz. Talebiniz incelenmiş ve tarafınızla iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır. Farklı soru ve talepleriniz için Mars Destek Merkezi numarasını arayabilirsiniz. MARS Takımı

Seda
23 Kasım 2023 16:39

Mars Finansal Yazılım Mars Üyelik Ve Kart Siparişi İptali

5 Kasım 2023 19:482.774

"Çok teşekkürler para iadesi de yapıldı"

Mars Finansal Yazılım Mars Üyelik Ve Kart Siparişi İptali

Mars Finansal Yazılım Para İadesi Mars Banka