Busra sonuçtan çok memnun

Markamama.com.tr Son Kullanma Tarihi Geçmek Üzere Olan Mama

Markamama.com.tr Son Kullanma Tarihi Geçmek Üzere Olan Mama
08 Ağustos 2024 12:12
Busra'nın Teşekkür Mesajı
“Mamamız sitedeki SKT'ye uygun olarak değiştirildi. Benimle iletişime gecen temsilci oldukça anlayışlıydı. Mamanın yanında gönderilen hediyeler için de teşekkür ederim.”

Markamama'dan 1600 TL'ye Hills marka 7 kiloluk yavru kedi maması aldım. Sitede son kullanma tarihi 2025 yazmasına rağmen bana son kullanma tarihine 1 ay kalan bir mamayı göndermişler. Müşteri temsilcilerine de asla ulaşamıyorum. Kimse telefonu açmıyor. Ben 7 kiloluk mamayı 1 ayda nasıl bitirebilirim.
Kimseye ulaşamadığım için iade de yapamıyorum. Lütfen yetkili birisi yardımcı olsun.

20 Ağustos 2024 09:47 (Şikayetten 11 gün sonra)

Sayın Büşra O., Görüşleriniz bizim için değerli olup tarafınıza ulaşım sağlanarak bilgi verilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz, iyi günler.

Busra

Petibom.com Petibom Tarihi Geçmek Üzere Ürün Gönderdi İade İçin Muhatap Yok
Petibom.com Petibom Tarihi Geçmek Üzere Ürün Gönderdi İade İçin Muhatap Yok
Naıle sonuçtan çok memnun

11 Eylül 2023 20:23
"Sema hanıma güzel yaklaşımı için teşekkür eder başarılarının devamını dilerim"
Şeyma sonuçtan çok memnun

07 Kasım 2023 21:04
"Benimle çok hızlı iletişime geçip mağduriyetimi giderdikleri için ve kedimin sağlığı konusunda da duyarlı olup hızlı hareket ettikleri için teşekkür ederim."
Gönül sonuçtan çok memnun

05 Aralık 2023 17:34
"Öncelikle bir sorun olduğunu kabul edip ilgilendikleri ( telefonla aradıkları) için teşekkür ederim ayrıca sipariş verdiğim ürünle ilgili yaşanan hatayı telafi etmeye çalışmaları yani çözüm sunmaları beni çok memnun etti bu yaklaşımınız nedeniyle güvenle tekrar alışveriş yapabilirim teşekkürler."
S. K. T. 3 Ay Geçmiş Ürün Satışı Markamama

07 Kasım 2023 21:04