Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
03 Kasım 2024 02:16

Trendyol üzerinden gerçekleştirmiş olduğum 7250018065384319 iade kodlu 9533336701 sipariş numaralı ürünlerin iadesini Yurtiçi Kargo firması aracılığıyla 191068374699 gönderi numarasıyla gerçekleştirdim ve ekteki dosyada göreceğiniz üzere ürünler Mango deposuna 25 Ekim 2024 tarihinde teslim edilmiştir. Fakat yine ekte Trendyol ile gerçekleştirdiğim görüşmelerin ekran görüntüsünden ve sistemde Mango tarafından belirtilen iade reddi sebebiyle hem ürünlere hem ödediğim ücrete el konmuş durumdadır. Bu durumda ürünlerin tutarlarının iadesinin tarafıma yapılmasını talep ediyorum. Ürünleri Mango'ya gönderirken kargo firmasından XL boyutunda bir kutu satın aldım ve güvenlik kamerası karşısında ürünleri paketledim. Avukatımla yaptığım görüşmeye istinaden Mesafeli Satış Sözleşmesine göre muhatabım Mango firmasıdır. Dolayısıyla ürünlerin iade bedelinin tarafıma ivedilikle yapılmasını talep ediyorum. Trendyol uygulaması üzerinden Mango tarafından ürün reddi gerçekleştirildiği için sistem üzerinden iade işlemi gerçekleştirilemiyor. Bu durumda ödeme yaptığım kredi kartıma ya da IBAN numarama iadenin yapılmasını talep ediyorum.

Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
20 Kasım 2024 12:24

Taha
18 Aralık 2024 11:38
Kayıp Gömlekler Ve İade Sürecindeki Sorunlar
Kayıp Gömlekler Ve İade Sürecindeki Sorunlar
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
02 Mayıs 2024 16:56
Trendyol Mango Kendine Ait Olmayan İade Kabulü
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Ayşenur
08 Eylül 2023 14:59
Aydan sonuçtan hiç memnun değil

Aydan
01 Aralık 2023 00:36