Manavgat Devlet Hastanesi'nde Sekreterin Kaba Davranışı

20 Ağustos 2024 16:57

Manavgat devlet Hastanesi cildiye bölümü ** **bey'den 8.8.2024 tarihinde muayene oldum. Bana 10 gün sonra tekrar gelmemi ve sekreterinin öğleden sonra sıra vereceğini söyledi. 20.08.2024 tarihinde saat 14.00'da ismini bilmediğim kıvırcık kısa saçlı, esmer, turuncuya yakın bir saç rengi olan bayan sekreterden sıra aldım. 1.5 saat bekledikten sonra içeri girerek daha çok beklemem gerekiyorsa işimin olduğunu ve gitmem gerektiğini ona göre ne kadar bekleyeceğimi öğrenmek istediğimi söyledim.

Sekreter olan bayan, '4 saatte beklersin, 5 saatte. Çık şimdi dışarı, ' dedi. Hanımefendi, 'ben 4 saat mi 5 saat mi sormuyorum, işim var ona göre gitmem gerekiyor. Çok bekleyeceksem onu öğrenmek istiyorum, ' dedim. 'ne yapalım, seni öne mi alalım? Ne istiyorsun? ' dedi. 'beni öne alın demedim. Benim kimsenin önüne geçme niyetim yok. Sadece 1.5 saattir çocukla dışarıda rezil olduk ve yetişmem gereken bir işim var.

Ne kadar daha beklemem gerekiyor? ' dedim. 'sadece bekleyen sen değilsin. İptal ediyorum. Randevunu iptal ediyorum, ' diyor. Gören oranın sahibi sanır. 'üslubunuza dikkat edin, ' dedim. 'senden üslubu öğrenecek değilim. Kalkarsam gösteririm sana, ' dedi. 'ne yapacaksın, dövecek misin? ' dedim. 'evet, saçını başını yolarım, ' dedi. 'terbiyesiz seni.

Gereken her yere şikayet edeceğim, ' dedim ve çıktım. 184'ü aradığımda ise ara ara eğitimler verdiklerini ve şiddet uygulanmadığı için işlem yapılamayacağını belirttiler. İlla ki birilerinin şiddet görmesi mi lazım bu ülkede? Hastanenin hasta hakları birimine gittim, kapalıydı. 15 dakika beklememe rağmen gelen giden olmadı. 1 saat sonra telefonla aradım, yine ulaşamadım.

Ece sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Hasta Yakınlarına Kötü Muamele

05 Mart 18:07

Hastanede Randevu Ayrımcılığı Ve Mağduriyet Yaşadım

08 Ağustos 12:48
Hodykova sonuçtan hiç memnun değil

Manavgat Devlet Hastanesi İletişim Eksikliği Ve İlgisizlik Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

23 Ekim 17:49