Malitur Tur Rehberi Sorunları Ve Yolculuk Deneyimi

Malitur Tur Rehberi Sorunları Ve Yolculuk Deneyimi
21 Haziran 2024 16:557.954
Öykü'nün Teşekkür Mesajı
Müşteri hizmetlerindeki Fatih bey dahili kodunu vererek sonraki turlarımızda ekstra destek olacağını bildirdi ve tur rehberinin sebep olduğu aksaklıklar için özür diledi. Müşteri olarak firmadan beklediğimiz tavır da bu yöndeydi, şikayetimize geri dönüş yapıldığı için teşekkür ederiz.

Malitur ile gerçekleştirdiğimiz 2 gece otel konaklamalı Marmaris Datça Gökova turu deneyimi maalesef rehber S***** yüzünden çok kötüydü. Kendisi oldukça sorumsuz ve ilgisizdi. Yolculuğun başında kendisini tanıtmadı ve katılımcıları kaynaştırmadı. Gittiğimiz yerlerin tarihini ve önemli detaylarını anlatmadı. İlk gün turun sonunda, otobüs şoförlerini tam bir buçuk saat güneşin altında bekledik. Rehberimiz bize hiçbir açıklama yapmadı. Ayrıca, bir WhatsApp grubu dahi oluşturulmamıştı, bu yüzden herkes ne olup bittiğinden habersizdi. Bir buçuk saat sonra, şoförlerden birinin ayağına deniz kestanesi battığını söylediler, fakat normal şekilde yürüyebiliyordu, bu da apaçık bize yalan söylendiğini gösteriyor. Tur rehberi, otobüse bindiğimizde neredeyse en az 30 kişinin tepkisini görmezden geldi ve yüzümüze bile bakmadı. Defalarca özür dilemesini ve açıklama yapmasını istememize rağmen, hiçbir şey söylemedi ve yüz yüze olduğumuz halde bizi ciddiye almadı. Gitmemiz gereken bir yeri de bu gecikme yüzünden o gün ziyaret edemedik. Otele vardığımızda, yemekler bitmişti ve sadece patates kızartmasıyla karnımızı doyurmak zorunda kaldık. Oda anahtarlarımızı almaya gittiğimizde, rehberin önceden bir ayarlama yapmadığını fark ettik ve insanlar gece 11'e kadar odalarına giremedi. Bu da rehberden kaynaklanan ciddi bir organizasyon eksikliğiydi. Yolcuların ısrarı ile oluşturulan WhatsApp grubunda, oda ile ilgili sorunlar paylaşılınca rehberimiz grubu sadece yöneticilerin mesaj atabileceği bir hale getirdi ve insanların sorunlarını dile getirmesine engel oldu. Tur boyunca bu olumsuz tavır devam etti. Soyunma kabini soran yolculara “havlunuzu sarın öyle değişin” gibi kaba bir yanıt verdi. Dönüş yolunda, rehberimiz insanların İstanbul’daki duraklarına varmasını beklemeden ilk duraklardan birinde inerek şoförleri kontrol etmedi. Şoför oldukça ilgisiz bir şekilde yolu kaçırdığını ve onun sorunu olmadığını söyleyerek bizi başka bir durakta indirdi. Sonuç olarak, sabah 5:30'da elimizde bavullarla yarım saat yürümek zorunda kaldık. Rehberi aradığımızda bize konuşacağını söyledi, ancak hiçbir geri dönüş yapmadı, zaten o saatten sonra hiçbir şey değişmeyecekti ama yine hiçbir özür ya da bir açıklama yapmadan iletişimi kesti. Bu rehber, işine ve tur şirketine ciddi zarar vermektedir. Turunuzun itibarını korumak adına, gerekeni yapmadığınız takdirde maddi manevi zarara uğramaya devam edeceksiniz.

22 Haziran 2024 13:41 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli Misafirimiz; Öncelikle tatilinizde Malitur'u tercih ettiğiniz için ve görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Hizmet kalitemizi arttırmak için görüşleriniz bizim için değerlidir. Araç kaptanlarımızdan birinin ayağının yaralanması sebebiyle hastaneye gitmiş olmasından ötürü tekne turu sonrası aracımız geç hareket etmiştir. Otel planlamaları otel tarafından yapılmaktadır. Otel personeli tarafından yapılan bir hata nedeniyle odalamalarda karışıklık çıkmış ve bu sorun en hızlı şekilde giderilmesi sağlanmıştır. Rehberimiz ile ilgili şikayetiniz Kültür Turları birimimize iletilmiştir. Elimizde olmayan sebeplerden ötürü yaşanan aksaklıklardan dolayı sizlerden özür diler, bir sonraki tatilinizde tekrardan Malitur'u tercih etmenizi temenni ederiz. Malitur Misafir ilişkileri

24 Haziran 2024 12:55

Gülper
Gülper
25 Ocak 2025 15:45

Bu turizm şirketlerinin yüzde 90 ı çok sorumsuz ama sizin ki iyice kötü demek ki, bir daha bunları seçseniz aynı şeyi yaparlar veya başka şekilde üzerler.

SSC Pişmanlıktır Asla Tercih Edilmez

Eda
2 Eylül 2024 05:472.332

SSC ile gittiğim en kötü tur. Marmaris Datça Gökova turuna gittik 2 gün konaklamalı. Öncelikle oteli daha kötü olamazdı....

Malitur Marmaris Datça Turunda Hayal Kırıklığı: Yetersiz Rehberlik, Kötü Otel Ve Şikayetlere Duyarsızlık

Zeynep
22 Ağustos 2025 19:274.315

14-18 Ağustos tarihleri arasında Malitur ile Marmaris Datça turuna katıldım. Ne yazık ki bu deneyim tam bir hayal kırıkl...

Malitur Bebek Yolcu Kabulü Ve Zehir Olan Balkan Turu

Malitur Bebek YolcuKabulü Ve Zehir Olan Balkan Turu

Melike
Malitur Salda Pamukkale Turu Hüsranı!

Malitur SaldaPamukkale Turu Hüsranı!

Yasemin
Malitur'un Ayarladığı Otel Rezaleti