Erdem sonuçtan çok memnun

18 Haziran 2024 22:03
Erdem'in Teşekkür Mesajı
“Müşteri ilişkileri Fatih beye ilgi ve alakası için teşekkür ederiz”

Çok kötü bir rehber büyük mağduriyet
Marmaris Datça Gökova 2gece otel konaklamalı İstanbul çıkışlı tura katıldık. Sabah 9da indiğimiz Akyaka'dan 17.30 da tekne turundan inerek 17.40 saatinde tur otobüsümüzün yanına geldik. Ancak otobüste kimse yoktu tam olarak 1 saat 30 dakika boyunca sıcağın alnında ayakta bekledik. Sebebi 3 tane şoföründe gelmemiş olması yalandan bir bahaneyle bir özür bile dilemeden tur rehberi S*****'ın saçma sapan tavırlarına mazur kaldık, soru soruyoruz arkasını dönüp susuyor. Bari özür dileyin diyoruz sunup oturuyor. İlk defa mı tur düzenliyorlar anlamıyorum. 19.10 geçe ancak Akyaka'dan çıkabildik ve o gün için planlanan bir tepeyi gezemeden direk olarak otele geldik, geldiğimizde çoğu yemek bitmişti kalanlar ise çok kötü. Getirdikleri Bellamare isimli otelde önceden odalar ayarlanmamış 1.5 saat odalarımıza geçmeyi bekledik. Geldiğimizde odalarımız pis bazılarının odası hiç temizlenmemiş bile. Bunca sorun varken tur rehberi S***** açmış telefonundan maç izliyor. Malitur'un bu rehber serhatla mutlaka yollarını ayırması gerekir. İnanılmaz kötü bir rehber bir daha asla malitur ile seyahat etmem tek sebebi ise bu tur rehberi S*****. Dünya para ile tur yapıyorlar ancak hiç hakkını vermeyen hayal kırıklığı bir tur gitmeden önce S***** var mı yok mu mutlaka sorun onun olduğu turlardan uzağa kaçın

20 Haziran 2024 19:21 (Şikayetten 1 gün sonra)
24 Haziran 2024 22:47

Müşteri ilişkileri Fatih beye ilgi ve alakası için teşekkür ederiz

Öykü sonuçtan çok memnun

Malitur Tur Rehberi Sorunları Ve Yolculuk Deneyimi

Öykü
21 Haziran 2024 16:55
"Müşteri hizmetlerindeki Fatih bey dahili kodunu vererek sonraki turlarımızda ekstra destek olacağını bildirdi ve tur rehberinin sebep olduğu aksaklıklar için özür diledi. Müşteri olarak firmadan beklediğimiz tavır da bu yöndeydi, şikayetimize geri dönüş yapıldığı için teşekkür ederiz."
Malitur Tur Rehberi Sorunları Ve Yolculuk Deneyimi

Malitur Rehberi Götürdüğü Müşterisini Geri Getirmiyor

Feride
10 Ağustos 2024 15:30
Eda sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 05:47

Sedanur