Şeref sonucu yetersiz buldu

Makbul Kötü Muameleye Maruz Kalmak.

14 Mayıs 2024 19:44

Makbul Kocaeli Derince şubesinde kızımla alışveriş yaparken, bu arada kızım 6 yaşında, jelibonlardan birini görüp istedi. O isteyince ben de ayıp olmasın diye bir miktar poşete doldurdum. Alışverişime devam ederken mağaza çalışanı, çocuğun elindeki jelibonu tarttınız mı, böyle bir şey olamaz. Her önüne gelen tadım yaparsa maaşımız kalmaz diyerek çıkıştı çocuğuma. Ben de 'Kardeşim, parası neyse veririz, kötü niyetli miyiz biz?' diyerek tepki gösterdim. Yaptığının iş ahlakına ve esnaflığa sığmayacağını, bunun düpedüz işgüzarlık olduğunu belirttim. İş yeri müdürü geldi. 'Bunlarla alışveriş yapmıyoruz, geldiklerinde bunların ürünlerini alıp onları dışarı çıkarın' dedi. Ben biraz daha sinirlendim ve çocuğumun yanında mahcup oldum. Lütfen, eğer çalışan haklıysa ve maaşından kesiliyorsa, özrümü kabul etsin. Tam tersi bir durum söz konusu ise gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

15 Mayıs 2024 14:36 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Yaşadığınız bu olumsuz durum konusunda çok üzgünüz. Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti ve Hijyen şirketimizin en önem verdiği konuların başında gelmektedir. Şikayetiniz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Sevgi ve saygılarımızla.

15 Mayıs 2024 20:55

Teşekkürler ilginiz için dönüş yapmanızı bekliyorum.

16 Mayıs 2024 21:35

Bugün bana dönüş yapıldı çok nazik bir konuşma yaptık ve tamamen haklı olduğum anlaşıldı firma çalışanlarının maaşından kesinti yapmıyormuş Tadım yapılan ürünler için, en kısa zamanda şubeye giderek bana ve kızıma sözlü tacizde burda sizin tadına baktığınız ürünlerin parası bizden kesiliyor diyen çalışanlara yalan söylediklerini ileteceğim bunu söylerken de kızıma ürün tattıracağım inşallah.

Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Nilüfer
11 Ekim 2023 00:10
Makbul Market Çalışanı Davranış Bozukluğu

Mağazada Ürün Tadımı Nedeniyle Rencide Edildim Kural Eksikliği Mağduriyet Yarattı

Kübra
24 Eylül 2025 21:57
magazada-urun-tadimi-nedeniyle-rencide-edildim-kural-eksikligi-magduriyet-yaratti-1.jpg

Makbul Esenyurt Şubesinde Hijyen Sorunu Ve Personel Tavrı

Tansu
19 Eylül 2024 20:04
Ömür sonuçtan hiç memnun değil

Ömür
28 Ağustos 2023 09:26