Seher sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 15:25

Çekmeköy Taşdelen majör mobilya firmasından 01.11.2024 tarihinde 1 ay sonra teslimatlı ürün satın aldık. Ürünler 1 ay sonrasında teslim edildi burada sorun yok ürünlerde TV ünitesi, masa ve sandalye.
Neyse geldi ürünler 1 ay sonrasında fakat sandalyelerin rengi ile konsol ve masanın rengi farklı neyse değiştireceklerini söylediler evden ürünü yoğun oldukları için pazartesi günü teslim edilen ürün ki ben o gün uyarmama rağmen alınmadı çarşamba günü ürünler alındı sonrasında 18 Aralık günü sandalyecinin gelip bakacağını ve ona göre dönüş sağlanacağı söylendi ama burada bekletilen taraf ve giden zaman bizden gitti neyse bunu sorguladığımda hakkımı aramak istediğimde çirkin bir üslupla karşılaştım neden çünkü sesimi çıkarmış ve sorgulamıştım. Ürünler neden kontrol edilmeden getirildi dediğimde bizimle ilgilenen a*** bey ben depocu muyum depo farklı yerde ürünü göremem dedi. Sonrasında ama hep biz bekletiliyoruz bizden gidiyor zaman dediğimde sandalye 6-7 günde olan bir şey dedi peki madem öyle neden beklediğimizi sorduğumda siz TV ünitesi ve masayı beklediniz dedi o zaman sandalyeler daha öncesinde gelmiş ve kontrol edilmeden tarafımıza gönderilmiş. Yani ürün satılırken çünkü orada para aldıkları için göz boyayan insanlar sonrasında çirkinleşebiliyor. Şöyle de bir şey oldu eşim biz bu durumdan sıkıldık midemiz bulandı bu ürünler yerine farklı bir sandalye seçelim demiş ona Okey demiş fakat ben hakkımı aradığım sorguladığım için sonuçta para verdim ya o zaman o iptal dedi telefonda beyefendi. Ayrıca ürünü alırken ödeme yapıldıktan sonrada bize fatura vermediler. Kul yapısı ya her yeri hatalı sandalyeler içinde kul yapısı dedi ama satarken her şey aynı olacak emin olun dedi bende yalanlarına inanmış bulundum. Her yere şikayet edeceğim.

05 Nisan 2024 16:54

11 Temmuz 2024 19:51

15 Haziran 2024 17:39
Hometime Consept (Ankara/siteler) Kurulum Sorunu.
Hometime Consept (Ankara/siteler) Kurulum Sorunu.
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
10 Haziran 2024 00:17