Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Salacak Mado Müşteri Memnuniyetsizliği

23 Ağustos 2023 12:32

Mado salacak şubesi çalışanları müşteriye çok ilgisiz. Sabah 10 gibi kahvaltı yapmak için ailemle birlikte salacak şubesine gittim. İçeride telefona gömülmüş yaşça küçük bir garson ben yanına gidene kadar bizi görmedi bile. İçeriye girdiğimiz ilk dakikadan itibaren neden geldiniz der gibi surat ifadesiyle bizi karşıladı. Yukarıda oturmak istedik. Açık değil, burada oturabilirsiniz gibi tavırlı konuşmaları vardı. Peki dedik oturduk yarı uykulu haliyle yanımıza gelip ne istediğimizi sordu sipariş verdik, pancake istemiştik bir sormam gerekiyor dedi gitti sonra yok diyerek geri geldi. Sonrasında küçük yeğenim için bir bardak süt istedik ayrıca. Süt yok ayran getirebilirim dedi dalga geçiyor bir de. Yani sabah sabah kırk yılda bir dışarıda kahvaltı yapmak istedik ama burnumuzdan geldi. O yok bu yok yoksa neden menüde var ya da belli bir saat aralığında mı çıkıyor anlamadım gitti. Benim anladığım çalışmaya para kazanmaya asla niyetleri yok. Tabii ki para kazandırmadım ve hemen oturduğumuz gibi kalktık.

23 Ağustos 2023 13:48 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Şikayetiniz, yetkililer tarafından incelenip tarafınıza en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla

28 Ağustos 2023 17:18
28 Ağustos 2023 18:41

Memnuniyetim adına yapılan herhangi bir çaba göremedim ben. Sizin özür dilemeniz telefondaki arkadaşınıza da belirttim, hiçbir anlam ifade etmiyor. Kendileri hiç rahatsız olmadılar çünkü. Yıllardır hem markanıza hem lezzetinize güvendiğim bir firmanın asla kapısının önünden geçmem.!

Eda sonuçtan hiç memnun değil

Karaköy Mado'da Yaşanan Olumsuz Deneyim Ve Yanlış Faturalandırma

Eda
02 Haziran 2024 14:29
1717328370913.17173282580022682841799848537496.pdf
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Nazlı
24 Mayıs 2023 20:24
Özge sonuçtan çok memnun

Özge
13 Şubat 2024 14:52
"Mado Genel Müdürlüğü'ne beni arayarak sorum yaşadığım FSM şubesine ve personellere sözlü ve yazılı olarak gerekli uyarıların yapıldığını bildirmesi ve şikayetimi dikkate aldıklarını görmek ve böyle bir durum yaşandığı için marka adına özür diledikleri için çok teşekkür ederim. Marka olarak müşteri memnuniyetini önemseyip gerekli yere ve kişilere gerekli uyarıların yapılması markaya yakışır bir davranış."
Mado'da Garsonların İlgisizliği
Mado'da Garsonların İlgisizliği
Ozge sonuçtan hiç memnun değil

Kötü Hizmet Ve Hijyen Sorunları: Mado Gebze Oksijen 3

Ozge
21 Kasım 2024 17:26
Yagmur sonuçtan hiç memnun değil

Yagmur
06 Mart 2024 12:16