Metrogarden Mado Kahvaltı Pişmanlığı

Metrogarden Mado Kahvaltı Pişmanlığı
Esmanur
10 Mart 2023 12:18

Metrogarden Mado'da kahvaltı eksik geldi, daha çeşitli diye daha yüksek fiyatlı olanı seçtik dediğimde savunmaları "fazla dediğiniz arada 10₺ fark var". İlk geldiğimizde bayat börek verildi; sabah 6'da piştiğini kabul edip tazesini getirdiler, fark etmesek yiyorduk. Tuzluk tamamen ıslak ve alt kapağını açmamıza rağmen tuza ulaşamadık. Maraş Çöreği yazıyor burda ama yok mu dediğimde garson "Maraş böreği" diyorsunuz sanırım dendi. Yok hayır çörek diye ısrar ettiğimde bilmiyorum bakayım dendi. Ve onun yerine kimsenin tercih etmeyeceği, görüntüsü hiç hoş olmayan (görseli ekledim) 2 kurabiye ve 1 Dilim Börek geldi. Bu gelen kurabiyeler son nokta oldu, muhtemelen en az satılandan gelmişti, eklediğim gibi görüntü çok kötüydü. Hiç memnun kalmadık. Diğer Mado'larla aradaki farkın bu kadar olması hoş değil.
Sabahkini ne yapalım çöpe mi atalım? Diye savunarak bayatı bize yedirmeye çalışmaları hoş değil.
Biz serpme söyledik demeye çalışırken lafı ağzıma tıkıp serpme yok sini söylediniz siz diyen müdür bey.
"Fazla dediğiniz 10₺ fark var arada" deyip parayı küçümseyen müdür bey.
Kahvaltıda yazan roka biber de gelmedi. Hiç memnun kalmadık. Yarım ağız kusura bakmayın dendi. En son yetkili kişi hiçbir şey söylemeden masadan ayrıldı biz de hesabı ödeyip ayrıldık.

10 Mart 2023 14:50 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Şikayetiniz, yetkililer tarafından incelenip tarafınıza en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla

13 Mart 2023 13:58

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
06 Eylül 00:42
Barbaros sonucu yetersiz buldu

Barbaros
29 Mart 21:44
Cagla sonuçtan hiç memnun değil

Cagla
12 Mayıs 23:06