Arif sonuçtan çok memnun

Arcadium Mado Gıda Sektörü

07 Ağustos 2024 13:50

Arcadium AVM Mado sabah kahvaltısı için gittiğimde kasadaki hanımefendiden 1 porsiyon su böreği ve bir çay istedim. Yanık olandan değil, beyaz olandan istiyorum dedim. Bir şey demediler, sonra uzun süre bekledim. Aynı yanık olan geldi. Gittiğimde diğer tepsi bütün olduğu için veremiyorum, kuruyor böldüğümde dedi. O zaman bana da bölünen kurumuş olanı verdiniz dedim. Sustular, kalsın dedim, hesabı ödedim. Nazik bir şekilde kolay gelsin dedim, tek kelime bile etmediler. Çok ayıp.

08 Ağustos 2024 09:11 (Şikayetten 19 saat sonra)
08 Ağustos 2024 15:37

Bizler personel çalışan olarak öncelik birbirimizi dengelememiz lazım hoş görü bu kadar zor olmaması lazım teşekkürler arayan olmadı

08 Ağustos 2024 15:44

Merhaba, Telefon numaranıza ulaşım sağlanamamaktadır bu sebeple şubeye ve personellere gerekli tüm uyarılan yapıldığını buradan yazılı olarak tarafınıza iletmekteyiz. Yaşamış olduğunuz olumsuz durum adına MADO olarak tekrardan özürlerimizi iletmek isteriz. Saygılarımızla,

İpek
01 Mayıs 2024 17:38
Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
19 Kasım 2024 15:02
"Yaşadığım olumsuz deneyimi hızlı dönüşleri için, ilgi, alaka, anlayış ve duyarlılık için genel merkez müşteri hizmetleri ve ormanköy şube müdürü Uğur beye çok teşekkür ederim."
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

Şeyda
04 Ocak 2024 18:54