Madame Coco Yedek Parça Temin Etmelerini İstedim Yine Yanlış Ürün!

Ayşe
26 Aralık 2024 22:48

Eksik olan parçayı temin etmelerini istedim 3 küçük pasta tabağı göndereceklerdi 1 servis tabağı yollamışlar

27 Aralık 2024 11:17 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Madame Coco Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sizlerin yorumları bizler için çok büyük önem taşımaktadır. Müşteri memnuniyeti göz önünde bulundurularak konuyla ilgili gerekli araştırmalar yapılıp, tarafınıza en kısa zamanda bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Madame Coco Müşteri Hizmetleri

6 Ocak 2025 09:12

Değerli Madame Coco Müşterimiz, Kırık olan ürününüzü tedarik ediyor olduğumuz bilgisini mutlulukla veriyoruz! Kargolanan ürününüzü mümkün olan en kısa süre içerisinde tarafınıza ulaştıracağız. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz. Sorularınız veya başka bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa lütfen bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Madame Coco Müşteri Hizmetleri

Kırık Gelen Ürünler İçin Değişim Talebime Çözüm Bekliyorum

Madame Coco uygulaması üzerinden aldığım tabak, kase ve sabunluk ürünlerim 5 gün içinde teslim edildi ancak ürünler elim...

Kırılan Tabağın Yedeği İçin Takım Almak Zorunda Bırakılmak

Madame Coco’dan uygulama üzerinden aldığım Leal yemek takımımın bir adet çukur tabağı kırıldı. Ürünü 16 Ekim’de, üstelik...

İade Edilmeyen Ücret İçin Acil Çözüm Talebi

Madame Coco’dan Manarcolo tabak takımı siparişi verdim. Ürünü iade ettim ve üzerinden yaklaşık 1 ay geçmesine rağmen, 5....

Madame Coco İnternet Alışverişimde Kırık Tabak Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama

"İlgilendiler. Teşekkürler..."

Madame Coco Kırık Ürün Ve Yetersiz İade Süreci: Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

"İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim Madame Coco ailesi"

Tümünü Gör

Ayla
Madame Coco Bavulun Tekerleği Kırıldı

Madame CocoBavulun Tekerleği Kırıldı

Arezoo
Madame Coco Valizimi Bir Kere Kullandım Kırıldı!

Madame CocoValizimi Bir Kere Kullandım Kırıldı!

Arezoo
Paşabahçe Madame Coco Şu Şişesi Sorunu