Madame Coco Hediye Çeki Kaybettim Ve Yenisi Verilmiyor

14 Ağustos 2023 19:51511
Sule'nin Teşekkür Mesajı
Silivri mağazasında yasemin benimle birebir ilgilendi kendisine ve madam o oya çok teşekkür ederim

Madame Coco'dan mart ayında aldığım 2 tane hediye çekimi kağıdımı kaybettiğimi Çorlu Orion şubesine giderek belirttim. T.C. ile hediye fişimi tekrar çıkartmak istediğim, ancak bu konuda hiçbir şekilde yardımcı olunmadı. Yani param çöp oldu. Böyle bir sistem olamaz.

15 Ağustos 2023 10:15 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Madame Coco Müşterimiz; Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sizlerin yorumları bizler için çok büyük önem taşımaktadır. Müşteri memnuniyeti göz önünde bulundurularak konuyla ilgili gerekli araştırmalar yapılıp, tarafınıza en kısa zamanda bilgi verilecektir. Saygılarımızla. Madame Coco Müşteri İlişkileri

Sule
17 Ağustos 2023 10:52

Sayin Madame Coco şikayetimle ilgili net bir dönüş bekliyorum sizden teşekkürler

17 Ağustos 2023 11:14

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ilgili birimlere iletilmiştir ve aciliyetiniz belirtilmiştir. En kısa sürede konu ile ilgili olarak tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla. Madame Coco Müşteri İlişkileri

23 Ağustos 2023 10:20

Değerli Madame Coco Müşterimiz; Şikayetinize ilişkin tarafınıza dönüş yapılarak sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Madame Coco Müşteri İlişkileri

Sule
23 Ağustos 2023 10:34

Tümünü Gör
Madame Coco Bonneville Tencere Hüsranı

Madame CocoBonneville Tencere Hüsranı

Beyhan
Madame Coco Yastığım Patlak Çıktı!

Madame CocoYastığım Patlak Çıktı!

Saime
Madame Coco Düdüklü Tencere Hüsranı!

Madame CocoDüdüklü Tencere Hüsranı!

Emine
Madame Coco Eksik Ürün Çıktı

Madame Coco EksikÜrün Çıktı

Güler
Madame Coco Aldığımız Halıların Durumu

Madame CocoAldığımız Halıların Durumu

Emel
Madame Coco Hatalı Ürününün Arkasında Durmuyor, Kullanıcıya Mal Ediyor!

Madame CocoHatalı Ürününün Arkasında Durmuyor, Kullanıcıya Mal Ediyor!

Pınar