Madame Coco Hatalı Ürün Ve Değişim Talebi!

30 Aralık 2024 08:103.053
Pınar
28 Aralık 2024 17:30

Bu ürünle ilgili ikinci şikayetim. Bu haliyle bu ürünü nasıl kargolarım? Bana aynı tencere setinin güncel fiyatıyla iade yapmalarını talep ediyorum. Ya da yenisini göndermelerini.

30 Aralık 2024 10:37 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Madame Coco Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Daha önce iletmiş olduğunuz ürün şikayetinize istinaden iade onayı verilmiştir. Ücret iadenizi gerçekleştirebilmemiz adına ürünü tarafımıza göndermeniz gerekmektedir. Ücret iadesi yapıldıktan sonra memnuniyetiniz adına aynı ürünü satın alabilmeniz için aradaki fiyat farkını kupon olarak tanımlamak isteriz. Kırık olan tencere kapağını göndermenize gerek yoktur. Kırık tencere kapağı dışındaki tüm parçaları tarafımıza iade etmeniz gerekmektedir. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Madame Coco Müşteri Hizmetleri

Pınar
30 Aralık 2024 12:43

Teşekkürler, bana daha önce iletilen PTT Kargo numarasıyla bugün bütün ürünleri göndereceğim. Sonraki süreci hızlandırmanızı diliyorum. Sonraki süreci nasıl takip edebilirim? Müşteri hizmetlerinize ulaşmak imkansız. Kupon için sizden bilgi bekliyorum. Bana mail mi atacaksınız? Nasıl bir yol izlenecek bundan sonrasında bilgilendirebilir misiniz?

İndirimli Amber Kokulu Ürünlerde Koku Yokluğu Ve Değişim İsteği

20 Temmuz 10:3830

Ankara Gimsa Park içerisindeki Madame Coco mağazasından yaklaşık iki ay önce amber banyo kokusundan iki adet satın aldım...

Tümünü Gör
Madame Coco Valizimi Bir Kere Kullandım Kırıldı!

Madame CocoValizimi Bir Kere Kullandım Kırıldı!

Arezoo

Sevgi
Madame Coco Bonneville Tencere Hüsranı

Madame CocoBonneville Tencere Hüsranı

Beyhan
Madame Coco Yastığım Patlak Çıktı!

Madame CocoYastığım Patlak Çıktı!

Saime

Öne ÇıkanKonular