Madame Coco Hatalı Ürün Ve Değişim Talebi!

30 Aralık 2024 08:103.053
28 Aralık 2024 17:30

Bu ürünle ilgili ikinci şikayetim. Bu haliyle bu ürünü nasıl kargolarım? Bana aynı tencere setinin güncel fiyatıyla iade yapmalarını talep ediyorum. Ya da yenisini göndermelerini.

30 Aralık 2024 10:37 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Madame Coco Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Daha önce iletmiş olduğunuz ürün şikayetinize istinaden iade onayı verilmiştir. Ücret iadenizi gerçekleştirebilmemiz adına ürünü tarafımıza göndermeniz gerekmektedir. Ücret iadesi yapıldıktan sonra memnuniyetiniz adına aynı ürünü satın alabilmeniz için aradaki fiyat farkını kupon olarak tanımlamak isteriz. Kırık olan tencere kapağını göndermenize gerek yoktur. Kırık tencere kapağı dışındaki tüm parçaları tarafımıza iade etmeniz gerekmektedir. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Madame Coco Müşteri Hizmetleri

30 Aralık 2024 12:43

Teşekkürler, bana daha önce iletilen PTT Kargo numarasıyla bugün bütün ürünleri göndereceğim. Sonraki süreci hızlandırmanızı diliyorum. Sonraki süreci nasıl takip edebilirim? Müşteri hizmetlerinize ulaşmak imkansız. Kupon için sizden bilgi bekliyorum. Bana mail mi atacaksınız? Nasıl bir yol izlenecek bundan sonrasında bilgilendirebilir misiniz?

İndirimli Ürünü Kasada Alamadım, Mağaza Çalışanlarının Yaklaşımı Mağdur Etti

Mevlüt
20 Eylül 2025 11:39989

"G** beye teşekkürler"

Madame Coco Mağazasında İndirimli Fiyatların Etikette Belirtilmemesi Alışverişi Zorlaştırıyor

Sema
21 Ağustos 2025 13:10459

Bugün İstanbul Güngören AVM'deki Madame Coco mağazasında alışveriş yaparken...

Yatak Örtüsü Dökülüyor, Değişim Talebim Reddedildi

Buşra
17 Temmuz 2025 23:24477

"Malatya AVM City Madame Coco basta İrem Hanim olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkürler çok ilgilendiler bir yanlış anlaşılma yüzünden firmayla ilgili olumsuz şeyler söyledim aslı hiç öyle değilmiş meğer ürünümü sorunsuz değişim yaptılar iyi çalışmalar dilerim"

Fiyat Artışları Nedeniyle Madame Coco'yu Boykot Edeceğiz

Nuray
26 Haziran 2025 18:32642

Ordu'nun Ünye ilçesinden yazıyoruz. Bu fiyat artışlarını çok saçma ve gereksiz buluyoruz. Devamlı müşterisi olduğumuz iç...

İndirimli Fiyattan Aldığım Halım Teslim Edilmedi, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

Ramazan
16 Eylül 2025 11:111.350

"Marka şikayetimden sonra hemen iletişime geçti. Kargo şirketimden kaynaklı olduğu ortaya çıktı. Sorunum çözüldü teşekkür ederim."

Tümünü Gör
Madame Coco Yastığım Patlak Çıktı!

Madame Coco YastığımPatlak Çıktı!

Saime
Madame Coco Düdüklü Tencere Hüsranı!

Madame Coco DüdüklüTencere Hüsranı!

Emine
Madame Coco Eksik Ürün Çıktı

Madame Coco EksikÜrün Çıktı

Güler
Madame Coco Aldığımız Halıların Durumu

Madame Coco AldığımızHalıların Durumu

Emel
Madame Coco Hatalı Ürününün Arkasında Durmuyor, Kullanıcıya Mal Ediyor!

Madame Coco HatalıÜrününün Arkasında Durmuyor, Kullanıcıya Mal Ediyor!

Pınar
Madame Coco Hediye Paketi İçin 40 Lira İsteyen Bir Mağaza!

Madame Coco HediyePaketi İçin 40 Lira İsteyen Bir Mağaza!

Cemile

Öne ÇıkanKonular