Hakan sonuçtan çok memnun

Mad Parfüm Oud2 Parfüm Kokusu Değişmiş

Mad Parfüm Oud2 Parfüm Kokusu Değişmiş
07 Aralık 2023 01:01
Hakan'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunumun çözümü için gerek çözüm için aramalarındaki özen gerekse ürün değiştirmedeki mağaza personelinin yaklaşımı gerçekten çok iyiydi. Müşteri hizmetleri çok iyi çalışıyor. Teşekkür ederim”

Bodrum mağazasından Mad oud2 almıştım parfümü çok beğendim ve her yerde bu parfümümü sordular. Ben de İstanbul'a geldiğimde 15 gün önce kasım kampanyasından İstiklal caddesindeki mağazasından 2 adet aynı kokudan (oud2 Sateen) aldım birini açtım aynı koku değil diğerini de açtım o da daha önceki ile aynı değil acayip moral bozukluğu oldu. Neden koku içeriğini değiştirdiniz. Madem oynadınız bari ismini değiştirin. Bu markanıza ciddi zarar verir. İlk kez orijinal parfüm almadım ve Bodrum mağazanızdan aldığım parfümden de çok memnundum ta ki bu promosyondan aldığım 2 aynı isimle satışan parfüme kadar. Marka yetkilinizden bir açıklama bekliyorum.

07 Aralık 2023 00:51

Fatura ilişiktedir

07 Aralık 2023 08:59 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamıza gösterdiğiniz ilgi ve bilgilendirme için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili Müşteri hizmetlerimiz tarafınızla en kısa zamanda iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

07 Aralık 2023 09:22

Elimdeki aynı isimle farklı kokan parfümlerin önce aldığım koku ile değiştirilmesini ya da para iadesini rica edeceğim. Teşekkürler

07 Aralık 2023 16:16

Müşteri temsilcileri ilgili idi. Geri dönüş yaptılar. Fakat buldukları çözüm enteresandı parfümün ambalajlı olduğu için alkolün yukarı çıktığını ve çalkalayınca ve bir müddet sonra normal kokuya ulaşabileceğimi, kokuyu buzdolabında saklamamı istediler. Bu süreçte de eğer parfüm bildiğim kokusuna dönmezse tekrara aramamı istediler :)

13 Aralık 2023 16:15

14 Nisan 2025 17:10
Yanlış Parfüm Gönderimi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Parfüm Kalitesi Ve Değişim Sorunu

Muhammet