Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Macfit (İstanbul Avrupa) Uğradığım İftira

19 Eylül 2024 13:10

İftira ile kara listeye alındım.
5 yılı aşkın bir süredir Başakşehir şubesinin üyesiyim. Ağustos ayı içerisinde üyeliğimin iptal edildiğini ve kara listeye alındığımı öğrendim.

Bununla ilgili müdürle görüştüğümde uygun olmayan bir üslupla üyeleri örgütleyerek eğitmenlere düşük puan vermeleri için WhatsApp grubu kurduğum için kara listeye alındığımı ve artık hiçbir Macfit'e gidemeyeceğimi söyleyip gitmemi istedi.

Kendisine 55 yaşında olduğumu WhatsApp grubu kurmayı bilmediğimi ve itham edilen konu ile hiçbir bilgimin olduğunu belirtmek istedim ancak beni dinlemeyerek ellerinde belge olduğunu söyleyip hakaret edici ve küçük düşürücü bir duruma düşürdü.

Macfit gibi kurumsal olan tecrübeli bir spor merkezine yakışmayacak şekilde görevlendirilen bir müdür tarafından hakarete uğradım.

Konunun incelenmesini, ellerinde olduğu iddia edilen WhatsApp konuşmalarının tarafıma da gösterilmesini aksi takdirde tüm yasal haklarımı kullanacağımı ve yasal işlem başlatacağımı bildiririm

19 Eylül 2024 13:42 (Şikayetten 31 dakika sonra)

Merhaba , Şikayetiniz ilgili birime aktarılmıştır. Hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri ve çözüm taleplerinizi bize iletebilir veya arayabilirsiniz Saygılarımızla MACFit

Pınar
Pınar

Başakşehir Macfit şubesi, gerçekten de müşteriye saygılı davranmıyor. Artık ben de gitmiyorum.

Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

MACFit (İstanbul Avrupa) Haksız İtham Ve Kötü Muamele: Üyelik İptali Ve Kara Liste

20 Eylül 2024 10:28
Sabina sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 14:43
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

MACFit (İstanbul Avrupa) Şikayet Kara Liste

03 Haziran 2024 22:23