Anıl sonuçtan hiç memnun değil

MACFit (İstanbul Avrupa) Şikayet Kara Liste

03 Haziran 2024 22:23

Selamünaleyküm, bundan 5-6 yıl önce Esenyurt Torium Macfit'te bir olayımız olmuştu. Orada çalışan B**** adında bir hocanızın arkamızdan küfür ettiğini duyduğum için yanına gidip küfür edip etmediğini sordum. O sadece bunu sormama ve en ufak temasta bulunmamama rağmen Macfit hocası, hocaların salonunda ne var ne yoksa kırıp atmasına ve küfürlere devam etmesine karşın ona hiçbir uygulama yapılmadan bizi, haberimiz olmadan kara listeye aldılar. Oranın o zamanki müdürü ile hoca arkadaş oldukları için Macfit ana merkeze ne yalanlar atıldığını bilemiyoruz. Ne yaptıysak kara listeden kaldıramadık. Mağdur olduğumuz halde, biz kimseye bir şey yapmamışken ve salonu kendi salonumuz gibi korurken, haklı olduğumuz halde müdür ile hocanın arkadaş olmasından dolayı kara listeye alındık. Bunun kalkmasını istiyorum. Adam öldürmüşüz muamelesi yapan insanlara, 23 senelik spor hayatımda böyle bir suçlamayla kalmak insana koyuyor. Sizden ricam kara listeyi kaldırmanız.

04 Haziran 2024 11:01 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba , Şikayetiniz ilgili birime aktarılmıştır. Saygılarımızla MACFit

04 Haziran 2024 13:26

Ve bu haksız yere yaşadıklarımız işe kalmadı müdür ile hocanızın olaylardan dolayı yer değişikliği yapılmasına rağmen fiziki hiçbir şey olmamasına rağmen bizleri sanki adam öldürmüşüz gibi yargılamanız hoş olmuyor suçsuz olmamıza rağmen kara listede olmak ayıptır

04 Haziran 2024 17:11

Bu işin sonuna kadar gideceğimden Kimsenin şüphesi olmasın isterim önemli olan üye olmam değil haksız yere kara liste uygulanması ve hala daha kalkmaması

Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

MACFit (İstanbul Avrupa) Haksız İtham Ve Kötü Muamele: Üyelik İptali Ve Kara Liste

20 Eylül 2024 10:28
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Macfit (İstanbul Avrupa) Uğradığım İftira

19 Eylül 2024 13:10

13 Ocak 2024 21:20
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2024 13:06
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Macfit Antrenöründen Saygısız Üslup Ve Rahatsız Edici Davranış

02 Ocak 2025 18:39