Recep sonuçtan memnun

MACfit (İstanbul Anadolu) Üyelik İptali Ve Sağlık Sorunları İle İlgili İşlemler

05 Şubat 2024 13:43

Merhaba;
Kızım D**** D**** (Üyelik numarası 2795341) 1,5 yıldır Macfit Ritim şubenize gidiyor. Geçen hafta yine spor sırasında kalp atışları hızlandığı ve nefes alamadığını hissettiği için Panik Atak geçirdi. Bu konuda kulüpteki hocaları ben gelene kadar yardımcı olmuş. Ben aldım Acile getirdim serum sakinleştirici, kas gevşetici falan 2-3 saat kaldık atlattık. Zaten 1 aydır gitmiyordu. 1 ay önce yine bir kere daha oldu fenalaştı. Doktor spor yapmasını yasakladı.
Bende Macfit Portal’dan üyeliğimi hemen sonlandırmak istedim. 2.500TL ceza istedi. Taahhüt sonuna kadar (16.10.2024 ) eşim gitsin dedim. Cumartesi Macfit Ritim şubenize gittim. Sorumlu bayan bana hemen iptal edersek ödeme yapmanız gerekiyor karttan çekeceğiz dedi. Eşime devredin dedim. Biz devir yapamıyoruz diye ısrar etti. Heyet raporu lazım zor işler dedi. Ne yapacağız peki dedim. Taahhüt sonuna kadar ödeme çekilecek dedi. Bu neticede ticari bir durum değil kaldı ki sağlık nedeniyle gidemeyeceğimiz almadığımız bir hizmetinde parasını niye ödeyeyim? Bende hukuki süreç başlatacağım dedim. Baktım yetkisiz insanlar aynı şeyi konuşuyoruz çözüm bulamayacağız kalktık geldik.
Bu işleri niye bu kadar zorlaştırıyorsunuz? Ben şimdi zaman ayırıp yazıyorum. Cumartesi kızımı aramışlar üyeliğinizi iptal edelim diye. Bu neyin acelesi?
Çözüm bulacaksanız arayın lütfen.
İyi günler

05 Şubat 2024 15:06 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Talebinizle ilgili bilgilendirme tarafınıza telefon ile yapılmıştır. Saygılarımızla, MACFit

24 Ağustos 2023 10:29
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Bilgi Verilmeden 12 Aylık Üyelik Ve Haksız Ücret Tahsilatı Mağduriyeti

07 Ağustos 2025 09:11

20 Eylül 2023 20:22
Hüleyda sonuçtan çok memnun

16 Şubat 2025 03:24
"Kurumdaki kişilerin aksine arayan müşteri temsilcisinin iletişiminden, çözüm odaklı oluşundan ve sorunumu çözmesi konusunda çok memnun kaldım. Kendisine teşekkür ederim."
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 23:11
MACfit (İstanbul Anadolu) Kullansan Da Kullanmasanda Para Ödenecek! Yok Böyle Bir Şey.