Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Lykia Botanika Beach & Fun Club Hayal Kırıklığı: İlgisizlik Ve Sorunlar Zinciri!

02 Temmuz 2024 14:14

Lykia Botanika Beach'te 21-26 Haziran tarihleri arasında, 1407 numaralı odada konakladık. Maalesef çalışanlar ilgisiz, sorumsuz ve alakasızdı. Kimse sorun çözmüyor, yardımcı olmuyor ve lakayıt davranıyordu. 16:00'da otele giriş yaptık, 1 saat odanın temizlenmesini bekledik. Lobide klima çalışmıyordu, içerisi 45 dereceydi. Odaya girdik, oda toz ve pislik içindeydi. Resepsiyona telefon edelim dedik, telefon çalışmıyordu. Kat görevlilerine söyledik, gayet lakayıt konuşmalarla karşılaştık. Zar zor tekrar temizlettik. Dolap bomboştu, her gün alkolsüz içeceklerle doldurulacağı söylenmişti. 6 gün kaldık, oda kapısı arızalıydı ve kilitlenmiyordu. 6 gün boyunca kapı arkasına sandalye dayayıp uyuduk. Değerli eşyalarımızı kasaya koyalım dedik, kasa bozuktu. Duş gideri tıkalıydı, yer gök su oldu. 4 kişiydik ama sadece 2 takım havlu ve 2 yastık vardı. Onca yolu yürüyerek resepsiyona sorunlarımızı ilettik. Hemen hallediyoruz dediler, 2 saat bekledik ne yastık ne havlu geldi. Resepsiyondan otelin dış hat telefonunu istedim, verdikleri telefonu açan olmadı. Akşam odada TV seyredelim dedik, televizyon çalışmıyordu. Restorana gittik, ama 45 derece sıcakta 10 klima vardı ve hiçbiri çalışmıyordu. Yine sorunu söyledik, çalışmayan klimalar nedeniyle yemek yenmiyordu. Parça bekliyoruz dediler, 6 gün parça gelmeden otelden ayrıldık. Hava ve restoran sıcak olduğu için yemekleri barın kenarında, serin bir yerde yedik. Uyarı aldık, orada yiyemezsiniz diye. Dedik o zaman klimaları tamir ettirin, restoranda yiyelim. O bizim işimiz değil cevabı aldık. İlk girişte 1 gün alakart restoran hakkımız için rezervasyon yaptırdık, rezervasyonunuz yok dediler ve geri gönderdiler. İlgilenen olmadığı için sorumlu veya müdür ile konuşalım dedik, belki bizi anlar ve yardımcı olur dedik. Resepsiyondaki bay arkadaş, oteldeki tüm müdürlerin izinli olduğunu söyledi. Ben sorunlarınızı iletiyorum ama takip edemem dedi. 1 saat sonra tüm müdürleri barda gördük, konuştuk. Onlar da ilgileneceğiz, yakın takip edeceğiz diyerek bizi oyaladılar. Maalesef hiçbir sorunumuz çözülmedi. Sorun sıkıntı silsileleri bitmedi. Duyduk ki otel bu yıl el değiştirmiş, yönetim değişmiş. Biz otele eski, güzel yorumları için gitmiştik, ancak hüsrana uğradık. Yeni yönetim bu anlayış ile maalesef oteli yönetemiyor. İnsanların parasına yazık. Yazıktır günahtır. Çok basit sorunları çözümsüz bırakarak otele yazık etmişler.

Akalia Resort Hotel & Spa Manavgat'ın En Kötü Oteli Olabilir

02 Ağustos 2024 10:53
Recep sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 10:29

02 Temmuz 2024 13:34