Yasar
14 Şubat 2024 12:32

Merhaba, 2023 Temmuz ayında Luxell marka ankastre set aldım. Eskişehir servisi kurulumu yaptı. Aradan 6 ay geçmeden, fırının orta düğmesi düşmesi sonucunda iki kez arıza kaydı oluşturuldu. Bu ürünün fansız olduğu ve fan takılması gerektiği söylendi. Fanın ücretinin de 800 TL gibi bir rakam olacağı belirtildi. Eskişehir Luxell servisine neden fazla ücret ödediğimi sorduğumda, bu ürünün hâlâ 28 ay garanti kapsamında olduğunu söylediler. Ürünün fansız olduğunu ve fan takılmadan tekrar arıza yapacağını ifade ettiler. İki kez kayıt açılmış olmasına rağmen sorunun devam ettiğini belirttim. Bir kez orta düğmenin değişimi yapıldı. Ancak aynı akşam fırının orta düğmesi yine çıktı. Ben de ürünün değişimini talep ettim. Ancak servis değişim formu düzenleyemeyeceklerini söyledi. Aldığım ürünün ayıplı mal olduğunu ve bu arızanın ya giderilmesi gerektiğini ya da ürünün değiştirilmesini istiyorum. Aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı belirtmek zorundayım. Luxell markası ne servisin yaptığı tamirin ne de mağazanın sattığı malın arkasında durmuyor.

14 Şubat 2024 13:06 (Şikayetten 33 dakika sonra)

Ergen sonuçtan hiç memnun değil

Ergen
18 Nisan 2024 20:47
Luxell Marka Ankastre Fırın Mağduriyeti
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
25 Aralık 2023 14:03
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
23 Haziran 2024 01:29