Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Lufthansa Kartımdan 2 Kere Para Çekti

Lufthansa Kartımdan 2 Kere Para Çekti
30 Mayıs 2024 09:35

Lufthansa'nın internet sitesinden Dubrovnik-Bologna uçak bileti aldım. Ödeme ekranında hata verdi. İşlemin gerçekleşmediğini yazdı. Tekrar alım düğmesine basınca, işlem gerçekleşti yazdı. 2 saat boyunca mail gelmedi. 2 saat sonra mail geldiğinde 2 tane bilet için PNR geldi. MHPZJV 2202203403906 ve MGT6CK 2202203403905 numaralı PNR ve bilet numaraları, aynı uçakta aynı yolcu için iki kere biletlenmiş. Kartımdan 2 kere para çekilmiş. Bununla ilgili Lufthansa ile iletişime geçtim. 7-10 iş gününde paramın iade edileceği söylendi. Acet adında birisi ile görüştüm. Para karta geri gelmeyince birkaç kez daha aradım. Bu sefer de Lufthansa Türkiye ile ilgili değil dediler. Bazen hatlar meşgulken yabancılar da cevaplıyor dediler. Bileti internet sitesi Zagreb'ten kesmiş. Almanya ile konuşun dediler. Almanya ile konuştum ama hala sonuç alamadım. 15 Nisan'dan beri uğraşıp duruyorum. Benden 489 euro fazla para çekildi. Mail attım (FB ID 39652967), maile cevap geldi. Form doldurdum ama hala sonuç yok.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2023 17:19

23 Ağustos 2024 02:40
Eurowings Firmasının Organizasyonsuzluğu/bilgi Almadan Bilet Yapması.
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 12:50