Betül sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2024 16:32

Avcılar Lova yataktan 25 Ağustos pazar günü baza başlık ve yatak aldım. Alırken mağaza yönetici E*** hanım bize artık üretim yapmadıklarını hazır olan ürünleri gönderdiklerini ben söylemeden bana belirtti ve de müşteri danışmanı ürünlerinin 21 iş günü içerisinde teslim edileceğini hatta daha erken de teslim edilebileceğini belirtti. Bizde buna güvenerek sipariş oluşturduk. Siparişimin durumunu öğrenmek için 6 eylülde Avcılar mağazasını aradım. Bana ürünlerin hazır olup İnegöl şubesinden 1 hafta,10 iş günü içerisinde çıkacağını söyledi. Herhangi bilgilendirme yapılmadan 19 eylülde tekrar aradık ancak eylül ayı itibariyle Avcılar lova yatak fabrika mağazasından çıkıp, bayiliğe geçtiklerini belirtip artık siparişimizi Metrocity lova yatak ilgilendiğini belirttiler. Metrocity mağazasını aradığımızda da başlık ve yatağın hazır olduğunu bazanın ise üretimde olduğunu belirttiler. Bazanında 1 hafta sonra üretimden çıkacağını belirttiler. Ancak tabii ki de yine denilen tarihte olmadı. Bu seferde 11 ekimde üretimden çıkmasını umuyoruz dediler. Metrocity mağazası üretimden çıkıp bize ulaştığında özel bir araç tahsis edip mağduriyetin giderilmesi için hemen teslimat yapacaklarını belirtti. Bugün tarihiyle yani 18 ekimde Metrocity mağazası tarafından arandığımda ürün ulaştı ancak 24 Ekim perşembe günü teslimat yapabileceklerini söylediler. Bu süre zarfında sürekli bir oyalama geçiştirme yapıldı. Müşteri hizmetlerine bir çok defa şikayet oluşturuldu. Ama kurumsallık adına kırıntısı olamayan bu marka güvensiz, müşteri memnuniyetinden yoksun hizmet sergilemektedir. Mağaza çalışanlarından tutun müşteri hizmetlerine kadar bütün hepsi için geçerli. Bir daha da Avcılar mağazasını geçtim hiçbir Lova Yataktan alışveriş yapmam.

profile profile
18 Ekim 2024 16:40 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

Betül
Betül
18 Ekim 2024 16:49

Hiçbir teşekkürü kabul etmiyorum. Bir daha da tercih eder miyim. Kesinlikle! Ve hiç sanmıyorum ki benimle iletişime geçilsin. Geçilseydi 25 Ağustos'tan itibaren aranırdım. Müşteri hizmetlerini aradığımda oluşturulan şikayetlerin geri dönüşü sağlanırdı.

22 Ekim 2024 16:03

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

30 Ekim 2024 15:58

Funda sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2025 11:02
Tuğba sonuçtan memnun