Tarik sonucu yetersiz buldu

27 Kasım 2023 11:10

Trendyol üzerinden 'kentpazarı' adlı Loreal yetkili satıcısından La Roche Posay Effaclar Duo (+) aldım. Ancak düzenli olarak kullandığım bu ürünün hem paketlemesi hem şişe tipi hem de içeriği çok farklıydı. Kokusu normalinden çok farklı, yanık deri gibi kokuyordu ve ürün tarafıma faturasız gönderildi. Trendyol üzerinden defalarca fatura talebinde bulunmama rağmen tarafıma fatura iletilmedi ve bu konuda bir çözüm de sunulmadı. Ürünün detaylı çekimlerini yapıp Loreal Türkiye ile paylaştım. Kendileri ürünün üzerinde lot numarası bulunmadığını ve ürünün yasa dışı bir ürün olduğunu belirterek kendi tarafına kargolamamı istediler ve satıcı hakkında yasal işlem başlatılacağı bilgisini verdiler. Aynı zamanda tarafıma yeni ürün kargolayacaklarını söylediler ancak ben onlara kusurlu ürünü ilettiğim halde tarafıma yeni bir ürün göndermediler. Çağrı merkezlerini aradığımda ise sürekli bir oyalama ve yıldırma politikası izliyorlar. Yetkili satıcıdan aldığım halde ürünün sahte çıkması ve Loreal Türkiye'nin bu konuda destek vermemesi gerçekten şaşırtıcı. Gözüktüğü kadar büyük bir firma olmadıkları kanısındayım. Hem maddi hem manevi zarardayım. Konunun kesinlikle takipçisi olacağım ve tüm platformlarda bu konuyu dile getireceğim.

Tarik
Tarik
30 Kasım 2023 11:42

Yeni ürün tarafıma iletildi. Paketi, dokusu ve kokusu gerçekten de olması gerektiği gibi. Mağduriyetim giderildiği için teşekkür ederim. Fakat mağduriyetimin hızla giderilmesi için buralara yazmak zorunda kalmak ve zaman kaybı yaşamak sıkıcı bir durum.

Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Çağdaş
19 Ağustos 2025 18:25