Eda sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 00:38

Live yourself markasından yaptığım 40929 sayılı siparişimdeki ürünümü koruyucu bandı yoktu, şişe kir içindeydi ve şirket adı ayrı bir yapışkan kağıtla kes yapıştır şeklinde kapatılıp yenisi yapıştırılmıştı. Konuyu firmaya ilettim ve firma bana bir iade kodu verdi ayrıca ibanımı istedi. Dedikleri gibi Aras Kargo ile kendilerine yolladım, iadem teslim alındı ancak 10 gündür ne maillerime cevap veriliyor ne bir geri dönüş oldu. Firmaya defalarca mail attım dikkate alınmadı. Ücret iademin yapılmasını istiyorum. Ekte teslim alındığına dair foto ve gönderim takip numarasına ait foto mevcuttur.

Şerife sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 13:41

Live Yourself Cell Reprogramming Siparişim Gönderilmiyor

12 Haziran 2025 17:05
live-yourself-cell-reprogramming-siparisim-gonderilmiyor-1.jpg

Aldığım Ürün Görseldeki Gibi Çıkmadı, İletişim Kurulamadı Ve İade Yapılmıyor

18 Ekim 2025 10:49
aldigim-urun-gorseldeki-gibi-cikmadi-iletisim-kurulamadi-ve-iade-yapilmiyor-6.jpg
aldigim-urun-gorseldeki-gibi-cikmadi-iletisim-kurulamadi-ve-iade-yapilmiyor-5.jpg
aldigim-urun-gorseldeki-gibi-cikmadi-iletisim-kurulamadi-ve-iade-yapilmiyor-4.jpg
aldigim-urun-gorseldeki-gibi-cikmadi-iletisim-kurulamadi-ve-iade-yapilmiyor-3.jpg
aldigim-urun-gorseldeki-gibi-cikmadi-iletisim-kurulamadi-ve-iade-yapilmiyor-2.jpg
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 01:54
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 10:51
HiBuddy (hibuddy.com.tr) Yırtık Kutuyla Gönderip Değişim De Kutu Yüzünden Değişim Yapmıyorlar