LTB Çak Tekstil

17 Nisan 2023 09:26

Merhaba, 15.04.2023 tarihinde Lüleburgaz 39 Burda AVM mağazanıza hediye gelen ürünün beden değişimi için gittim, değişim işlemi için kasaya gitmeden 3 parça daha ürün alıp kasaya gittiğimde fatura olmadan asla beden değişimi yapamadıklarında hiçbir müşteri kaydının tutulmadığını o ürünü aldığımı asla bulamayacaklarını ve ancak ve ancak hediye alan kişiden faturanın görselini alıp sonrasında da yazıcıdan çıktısını alıp değişim işlemi yapılabileceğini söylediler. 2023 yılında telefon numarası ile faturaya ulaşabildiğimiz şu dönemde mağazada kasada elimde ürünlerle kendini bilmez iletişimi sıfır, karşısındakini aşağılayan beden dili ile bir çalışılan tarafından gördüğüm muamele müşteri memnuniyeti açısından hiç hoş değil. Kaldı ki zaten ürün değişimini yapamıyorsunuz üstüne bir de karşısındakini aşağılayan bir tavırla yazıcıdan çıktı alıp geleceksiniz diyorsunuz, adını sorduğumda da yine karşısındakini aşağılayan bir tavırla mağaza müdürü olarak cevap verebiliyor ve kişisel verileri koruma kanunu kapsamında isim paylaşamayacağını söyleyebiliyorsunuz. Senelerce Beyoğlu, Bakırköy Akmerkez, Kozyatağı gibi büyük AVM'lerde mağaza müdürlüğü yaptım ama markamı asla bu şekilde temsil etmedim. Çalışanlarınızın müşteri ile olan iletişimleri için daha çok eğitime ihtiyaçları olduğunu ve sizinde beden değişimleri için kullandığınız programı güncellemeniz gerektiğini düşüyorum.

28 Nisan 2023 08:17 (Şikayetten 10 gün sonra)

Can sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2025 13:54

QNB E-Solutions'tan Yetkisiz E-Arşiv Faturası İptali Ve Soruşturma Talebi

05 Mart 15:23
Ayaz sonuçtan hiç memnun değil

Little Big İlk Yıkamada Ürün Tamamen Tiftiklendi Ve Kullanılmaz Hale Geldi

14 Mart 10:35
little-big-ilk-yikamada-urun-tamamen-tiftiklendi-ve-kullanilmaz-hale-geldi-3.jpg
Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

Gülşen
05 Temmuz 2025 13:11
iade-ucretim-hala-yatmadi-defalarca-aramama-ragmen-sonuc-yok-5.jpg
iade-ucretim-hala-yatmadi-defalarca-aramama-ragmen-sonuc-yok-4.jpg
iade-ucretim-hala-yatmadi-defalarca-aramama-ragmen-sonuc-yok-3.jpg
İpek sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2025 13:55
İade Alınamıyor, Müşteri Hizmetleri Ulaşılamaz Durumda!