Hafiz sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 14:05

2021 ekim ayında Instagram'dan internet üzerinden de araştırarak Liabebek'ten (www.liabebek.com.tr) baby 4 bebek arabası aldık. Birkaç kere bazı sıkıntılar oldu kendimiz hallettik. Fakat ağustos ayında kademeli tutma yeri kullanım durumundayken kırıldı. Şu an kullanılamaz durumda. Garantisi geçmesine daha 2 ay vardı. Hemen aldığım yeri aradım onlarda garanti yeri Aytaç bebe (www.aytacbebe.com.tr) ye yönlendirdiler. Görüştüm kullanım hatalı durumlarda deformasyonlarda parça ücreti talep ediyoruz dediler. Tekrar bebek arabasını aldığım Liabebek'le görüştüm onlarda "bu kırılma sizinle alakalı dediklerinde peki bebek arabasını nasıl süreceğim kırılan yer ile bebek arabası o tutulan yer ile sürülüyor hava da mı süreyim dediğimde bizimle alakalı değil deyip hem geçiştirdiler hem de kendilerinden aldığımız ürünün arkasında durmadılar 2 kere Liabebek 2 kere garanti yeri Aytaç Bebe'yle görüştüm iki tarafta birbirine göndererek uğraşmak istemeyip haksız yere ürünlerinin arkasında durmayıp ilgilenmediler ve bu vakitte garanti sürecimi geçirdiler. Karşınızda ilgilenecek ürününün arkasında duracak kimseler bulamıyorsunuz. Ben alıp mağdur oldum başkalarının mağdur olmasını istemem. Şikayetvar'a 1 kere daha şikayet ettim buna da dönüş sağlamadılar şikayetinize bile dönüş olmuyor o kadar ilgisizler.

Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Devam Eden Bebek Arabasında Yaşanan Sorunlara Yanıtsız Kalındı

Gülcan
12 Ağustos 2025 01:47

İncim Bebe (modabebekler.com) Çözülmeyen Sorun

13 Temmuz 2025 22:45

Juppeshop.com Juppeshop Mağduru Olduk.

09 Kasım 2023 23:52
Nur sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 01:16
Baby Houses Mobilyam Kırık Geldi Ve İlgilenmiyorlar!

Balybebe Bebek Arabası Arızası Ve Mağduriyet!

Ramazan
03 Kasım 2024 18:41