Balybebe Bebek Arabası Arızası Ve Mağduriyet!

Ramazan
03 Kasım 2024 18:41

Balybebe a*** b*** Kuşadası bebek mağazasından 3 ay önce pusetli bebek arabası aldık bebeğimiz üç aylık bu araç dün yanı bir gün önce alt tekerlekli bölüm gıcırtı yapmaya başladı ön tekerin biri yerinden çıktı elimle yerine taktım elimi de yağ yaptı bebek arabasının alt kısmının kırılıp katlanan mekanizması birden kilitlenemez hale geldi yani mekanizması arızalandı. Bugün a*** b*** mağazasına gittim bana servisin yolunu gösterdi garanti kağıdında haklarımı anlattı dedim benim çocuğum mağdur olacak bu araba garantiden gelinceye kadar ben ne yapacağım dedim bu çocuk arabası kaskolu araç değil sana başka araç veremem garantiyi bekleyeceksin prosedür böyle dedi. Ancak satarken çok samimi güven vermişti maalesef hepsi numaraymış hiç de güvenilir değilmiş üç ayda bebek arabası nasıl arıza yapar. Mağdur oldum.

Alaattin
Alaattin

Merhaba Ramazan bey; Yaşadığınız sorunu tam anlamıyla bizim sizlere söylediğimiz cümleler ile yazdığınız için öncelikle teşekkürler. Tüketici kanunu ve garanti belgesindeki resmi bildirimlerde de benim sizlere belirttiğim hususlarda teknik servis desteği sağlanabileceği tüm marka ve işletmelerde aynı şekildedir. Konu hakkında işletmemizin Sadece satış yetkisi olmasından dolayı sizlere yine doğru şekilde bilgi vermiş bulunuyor yaşadığınız mağduriyetten dolayı işletmemiz adına yapılabilecek herhangi bir husus olmadığını belirterek iyi günler dileriz. Baly bebe Ekte tarafınıza sunulan kanuni garanti şartlarını belirten evrak bulunmaktadır.

11 Haziran 2024 00:13
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 19:34
Turna Home (Instagram) Bebek Arabası Değişim Olacak Dendi Değişim Yapılmadı
Emre sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 12:32