Ercan sonuçtan hiç memnun değil

LG TV'de Görüntü Kalitesi Ve Servis Sorunları

LG TV'de Görüntü Kalitesi Ve Servis Sorunları
01 Kasım 2024 05:12

19.10.2024 tarihinde Ankara Sincan şubesi Vatan Bilgisayar'dan LG91 Ut 4K 50 inc TV aldım. 23.10 2024 tarihinde LG nin kendi servisi TV yi getirip kurulumu yaptı. Onlar gittikten sonra izlemeye başladım. Öncelikle ekran çok soluk cansız ve sis içinde televizyon izliyormuşum gibi sanki. Görüntü kalitesi çok kötü. Önceki kullanmış olduğum 43 iç FHD TV görüntü kalitesi kat kat üstündü bundan. Hadi bunları da geçtim hareketli sahnelerde geçişlerde görüntü bozuluyor titreme meydana geliyor. Bu da insani gerçekten çok rahatsız ediyor. LG servisini aradım sorunları bildirdim. 25.10 2024 tarihinde uzman servis personeli geldi. İlk önce abi TV nin kurulumu doğru yapılmamış dedi. Yeniden TV yi kurdu. Ancak sorunun devam ettiğini cihazda titreme ve kasma olduğunu rapor olarak yazdı. Tekrar LG beni aradı TV yi incelemek üzere atölyeye alacaklarını söylediler ve TV yi götürdüler. 31.10 2024 tarihinde aradım durum nedir diye TV nin hiçbir sıkıntısı yok yarin teslim edilecek denildi. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Kendi uzman servisi eve gelip TV de sıkıntılar var deyip rapor tutuyor ama bunu kabul etmiyorlar. Ben bu kusurlu ayıplı cihazı izlemek zorunda mıyım? Bu nasıl bir anlayış bu nasıl bir mantık. Anladığım kadarıyla LG firmasi ürünü satayım yeter anlayışında. Ben LG en iyi TV firmasi olduğunu, her zaman ürününün arkasında durduğunu biliyordum ama emin olun böyle ilgisiz böyle sorumsuz bir firma olamaz. Ben cihazı iade etmek istiyorum. Bozuk televizyonu kullanmak zorunda değilim. Bunun içinde hem CİMER e hem de Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayetimi yapacağım.

02 Kasım 2024 03:37

Kimse arayıp sormuyor. Ben tekrar aradım LG müşteri hizmetlerini. TV niz incelenmiş bir sıkıntı olmadığına karar vermiş genel merkez seklinde açıklama yaptı. Hareketli sahnelerde kamera dönerken görüntü bozuluyor titriyor yalanmı konuşuyorum ben diyorum. Yapacak bir şey yok diyor. Gerçekten bunalıma girdim sinirlerim iyice bozuldu. Bir tane test videosu çektim. Cihazda görüntüde titreme var mi yok mu?

02 Kasım 2024 03:38

Sizce bir sıkıntı var mi yok mu?

Şanssız biriyim en iyisi olsun sorun stres yaşamayayım diye 55 bin liraya LG 75UT9100LA TV aldım. Özellikle çok istediğimiz ekran yansıtma özelliğini sorarak aldığımız TV miz maalesef ekran yansıtırken sizinki gibi kesik kesik oynatma yapıyor. Görüntü soluk. Uygulamalar bir tarafa ayarlar menüsü 9-10 saniyede açılabiliyor. Velhasıl bir sürü sorunu var. İşlemcisi çok yavaş. LG yi aradım normal diyor. Bu çağda böyle hantal bir işlemci utanç verici. Yakında bende şikayetçi olacağım. Bu arada sizin sonuç ne oldu?

Servis göz göre göre bir şey yok dedi. Tüketici Hakları Hakem Heyeti ise lehime karar verdi. Daha sonra LG avukatları Tüketici Mahkemesi'ne itirazda bulunmuş dava açmışlar.

Ercan

Sorun aynı hocam kaç kez aradım kimsenin umurumda değil evde televizyon açmıyorum sinirimden. Televizyonu video çekerek kıracağım büyük ihtimal. Youtube.com başka platformlar dahil her yere de atacağım videoyu. Ben böyle ilgisiz alakasız bir firma görmedim.

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
19 Ocak 2024 17:16
LG 65UQ81006LB Ürün Sorunları
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Sefa
17 Şubat 2024 20:10