Volkan sonuçtan hiç memnun değil

LG TV Kurulum Ve Montaj Problemi ( Yüksek Ücret Talebi)

Volkan
23 Ocak 2024 00:34

65 inç LG TV aldım. Vatan Bilgisayar evime sorunsuz bir şekilde kapalı kutuyu yolladı. Ben ise servisin saçma sapan bir anlayışı ve fiyatlandırılması yüzünden kurulum için servis çağıramadım. Ben satın almış olduğum TV yi hareketli duvar aparatı ile kurulum yaptırmak istiyorum ancak bunun için 1000₺ ekstra ücret isteniyor. Ben de bu duruma itirazcı olunca alçıpan, tuğla (yani düz duvar) ya kurulum yapmayacaklarını söylediler. Sadece klişe kurulum yapacaklarını iddia ettiler. Bu durum yüzünden aldığım TV yi kurulum yaptıramıyorum. Kalitesi için LG almıştım ama şu an kesinlikle çok pişmanım. Müşteri hizmetlerini aradığımda prosedür gereği sabit aparatları ücretsiz hareketli aparatları ücretli taktıklarını söylediler. Ancak kuruluma gelecek bir servisin askı aparatı kadar ücret talep etmesi normal midir? İtiraz edince işi yokuşa sürmeleri normal midir? LG müşteri hizmetlerini defalarca aramama rağmen hiçbir çözüm sunmadılar ve yorum yapamayacaklarını ifade ettiler. Bu konuda yardımcı olunmasını talep ediyorum.

LG Oled TV Panel Deki Yamukluk.

26 Kasım 2023 18:27
LG Oled TV Panel Deki Yamukluk.

LG, Yeni Aldığımız TV'yi Duvara Monte Etmek İçin Ücret Talep Ediyor

Ayse
17 Ekim 2023 21:18

Teknosa'nın Ücretsiz Kurulum Sözü Ve LG'nin Hayal Kırıklığı

Evrim
05 Şubat 2025 13:48
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Zorunlu Satış Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Ebru