İsmail sonuçtan hiç memnun değil

LG Kurutma Makinesi Bağlantı Aparatı Bulunamıyor

İsmail
04 Eylül 2024 21:03

5 Temmuz 2024'te Çanakkale 17 Burda AVM'de bulunan Teknosa mağazasından inox renginde LG marka çamaşır kurutma makinesi satın aldık. Bu markayı ve rengi tercih etmemizin sebebi inox renginde bir çamaşır makinemizin olması ve bu iki makineyi üst üste koymak istememizdir.

Ürünü satın alırken bu iki makinenin üst üste durabilmesi için bağlantı aparatı gerektiği, bu aparatın yaklaşık 1.500 TL civarında olduğu ve servis tarafından sağlanacağı bilgisi aldık.

Satın aldığımız makine 15-16 temmuzda teslim edildi. Ancak o günden beri bağlantı aparatı tedariki yapılamamaktadır. Servis yaklaşık 1.5 ay boyunca ısrarla beyaz renkli aparat takmak istedi. En sonunda inox rengi aparatı 4.600 TL'ye sağlayabileceklerini bildirdiler.

2 aylık süreç içerisinde LG müşteri hizmetleri, servis ve Teknosa mağazasıyla sayısız kez görüştüm. Ancak hiçbir çözüm elde edemedim. Teslimden bu yana kurutma makinesi evimde beklemektedir.

Bağlantı aparatının sağlayıcısı olan LG ve satın almada bulunduğum Teknosa mağazası kesinlikle ilgilenmemektedir

Kurutma Makinesi Kurulumu İçin Bekleyiş Ve İletişim Sorunları

Gülşah
14 Ekim 2024 10:05
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Renk Uyumundaki Eksiklik Ve Ekstra Ücret Talebi

Berat
16 Ekim 2024 18:43
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

LG Kurutma Makinesi Bakım Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Hüseyin
11 Ocak 2025 17:24
Abdulmuttalip sonuçtan hiç memnun değil

Abdulmuttalip
03 Ocak 2024 22:36
A. Çınar sonuçtan hiç memnun değil

LG Kurutma Makinesinin Su Tankının Boşken Dolu Uyarısı Hatası

A. Çınar