Temel sonuçtan hiç memnun değil

Temel
22 Haziran 2023 19:14

Trabzon'da 06.05.2023 tarihinde LG kurutma makinesi aldım ve kurulum için geldiler. Kurutma makinesinin hortumunu başta gidere bağlamalarını istedim. Bu esnada kurulum için gelen çalışan başka bir hortumu kesti, ben kesmemesini söylememe rağmen işlem tamam dedi ve gittiler. Kurutma makinesi çalıştırdım ve suyun altından geldiğini gördüm. Aynı gün içerisinde aradım, gelip kurutma makinesini gidere bağladılar, fakat tekrar depoya bağlanamayacağını çünkü yanlış hortumu kestiklerini kabul ettiler.

Yenisini sipariş edeceklerini söylediler. Bugün 22.06.2023 ve yenisi hala gelmedi. Müşteri temsilcisini aradım, o da aynı cevabı verdi. Sipariş vermedikleri için stoklarında yokmuş, canları ne zaman isterse o zaman sipariş verilecek ve o zaman takılacağını söylediler. İlk defa LG markası aldım ve servis konusunda pişmanlık olduğumu gördüm.

24 Haziran 2023 09:49

Trabzon'da Teknosa'dan 06.05.2023 tarihinde LG kurutma makinesi aldım ve kurulum için geldiler. Kurutma makinesinin hortumunu başta gidere bağlamalarını istedim. Bu esnada kurulum için gelen çalışan başka bir hortumu kesti, ben kesmemesini söylememe rağmen işlem tamam dedi ve gittiler. Kurutma makinesi çalıştırdım ve suyun altından geldiğini gördüm. Aynı gün içerisinde aradım, gelip kurutma makinesini gidere bağladılar, fakat tekrar depoya bağlanamayacağını çünkü yanlış hortumu kestiklerini kabul ettiler.

Yenisini sipariş edeceklerini söylediler. Bugün 22.06.2023 ve yenisi hala gelmedi. Müşteri temsilcisini aradım, o da aynı cevabı verdi. Sipariş vermedikleri için stoklarında yokmuş, canları ne zaman isterse o zaman sipariş verilecek ve o zaman takılacağını söylediler. Ne zaman gelecek acaba? İlk defa LG markası aldım ve servis konusunda pişmanlık olduğumu gördüm.

Hamza
05 Aralık 2023 14:41
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Kamil
06 Ocak 2024 13:01

Kurutma Makinesi Kurulumu İçin Bekleyiş Ve İletişim Sorunları

Gülşah
14 Ekim 2024 10:05
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yılmaz
02 Mayıs 2024 13:10
Haydar sonuçtan hiç memnun değil

Haydar
24 Eylül 2024 22:20