Can sonuçtan hiç memnun değil

LG Genel Müdürlük Mağdur Müşterilerini Mağdur Ediyor.

Can
01 Temmuz 2024 14:08

LG Türkiye'den 2021 mayıs ayında klima aldık ve 2024 mayıs ayında CH09 kodu ile arıza verdi. Yetkili servis çağırdık. Eeprom diye bir parçanın değişeceğini söylediler, ancak parçanın stoklarında olmadıklarını ve temin edeceklerini söylediler. Her hafta 3-4 kere aramama rağmen genel müdürlükten ilk 2 hafta cevap alamadık. Ardından ısrarlarım sonucu müşteri hizmetleri bağlı bulundukları genel müdürlüğe ulaştılar ve 10 gün içinde parçanın depolarına geleceğini ilettiler. 10 gün de geçti tekrar aradım, yine genel müdürlüğe ulaşamadılar. Yine tartışıp ulaşmaları konusunda ısrarcı oldum. Yine 10 gün içinde depolarına ulaşacağını söylediler. 20 is günü yasal tamir suresini geçtiklerini belirttim. Bu seferde Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edin diye bir öneri sundu müşteri hizmetleri. LG'den ürün alırsanız ve cihaz arızalanırsa kesinlikle mağdur edileceksiniz. Bunu kabul ederek ürün alin. Genel müdürlüklerine müşteri hizmetleri asla ulaşamıyor ve asla mantıklı ya da çözüm odaklı bir yaklaşımları yok. Hem globale hem Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim.

5 Yılda 5 Ay Kullanılan Klimadan 10 Bin TL'lik Mağduriyet!

Sahir
04 Temmuz 2025 15:10
Burak sonuçtan hiç memnun değil

LG Klima Kompresör Garantisi Kapsamında Arıza Çözülmedi, Servis Ücreti Talep Edildi

Burak
27 Haziran 2025 12:30
lg-klima-kompresor-garantisi-kapsaminda-ariza-cozulmedi-servis-ucreti-talep-edildi-2.jpg
lg-klima-kompresor-garantisi-kapsaminda-ariza-cozulmedi-servis-ucreti-talep-edildi-1.jpg
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
02 Ağustos 2023 13:48
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Nihat
05 Haziran 2024 13:03