Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2023 01:02

LG buzdolabım yaklaşık 2 yıldır üst soğutuyor alt soğutmuyor şikayetimiz var. 5 kere servis çağırdık. İlk gelen servis üründe bir sıkıntı yok ayak ayarlarını yaptık diyerek servis ücretini alıp gitti. Aynı sorun için bir hafta sonra tekrar başka bir servis çağırdık arkadaşlar cevap sensörü arızalı dedi. Değişimi yapıldı. Garantili sıfır parça takıldı sorun bu dendi. Aradan 15 gün sonra tekrar aynı sıkıntıyla servis çağırdık dolabı alıp serviste kontrol edelim deyip dolabımızı alıp kontrol için servise götürdüler. 1 ay sonra tamam hallettik deyip dolabı teslim ettiler fakat geldikten 1 hafta sonra tekrar şu an aynı sorunu yaşıyoruz. Dolabımıza koyduğumuz kışlık yazlık ne varsa hepsi çöp oldu 1 yıldır. Önümüz kurban ve yaz. Her servis çağırdığımızda çözüldü yaptık deyip servis ücreti parça ücreti ödeyip aynı sorunu yaşıyoruz. Defalarca müşteri hizmetlerini aradık mail attık şikayetlerimizi belirttik. Hiçbir şekilde ne ilgilenen ne çözüm odaklı çalışan bir Allah'ın kulu yok.

Bütün ödeme belgelerim ürünle ilgili dekontlar servis yapılan işlem fişleriyle mahkemeye vermeyi düşünüyorum pazartesi. Vasat kalitesiz ucuz vurdumduymaz çözümsüz bir servis ağı. Ben hayatımda bu kadar kalitesiz sattığı ürünün arkasında durmayan bir firma görmedim. İki yıldır yiyecek içecek ne varsa çöp olduğuna mı, çektiğimiz rezilliğe mi karşımızda çözümsüz bir servis ağına mı? Sadece amacı hiçbir işlem yapmadan alacağı servis ücretine bakan vasat bir servis sistemine mi, artık neresinden tutarsanız elinizde kalan bir marka.

LG Buzdolabı Arızası Sonrası İletişim Eksikliği Ve Mağduriyet

Asuman
24 Eylül 13:07

Demet
26 Temmuz 2023 16:33

Senanur
14 Temmuz 2023 11:55
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

LG Buzdolabı Sürekli Arızalanıyor Servis Çözüm Bulamıyor

Ahmet