Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Levrek Balık (Bursa) Şikayetçiyim

10 Aralık 2023 22:01

LEVREK/MEZE aşağılayıcı hareket:
Şalgam&Levrek daim müşterisiyiz.
9-10 Aralık gecesi Levrek'te rezervasyon olmadan mekana gittik. Bir çok boş masa olmasına rağmen duvar kenarına en köhne yerine yer gösterdi "sayın L** bey". Boş masalardan birini göstermeme rağmen rezerve diyerek bizi en dip köşeye aldı. İlerleyen saatlere "rezerve" olan masaya iki delikanlı geldi.
Esasen az evvel de mekan sahibi M** bey seçici masalara selam vererek zaten müşteri anlayışını göstermiş olmuştu. Çünkü birazdan dışarıya serin oksijen almak için dışarıya çıktığımızda, mekan sorumlu kişisi L** bey gelerek iyi olup olmadığımızı sordu, neden sordunuz dedik, meğer mekanda bizden şikayet var olduğunu öğrendik; " biz ıslık çalmışız oynamışız" şikayet buymuş.!
Pardon da ; cumartesi gecesi, eğlence için gittiğimiz mekanda böyle bir
Şikayet pes doğrusu.
Zaten benim şaşkınlığım karşılığı çalışanlar şikayet ediyor demesi de cabası.
Mekan sahibin sn. M** beye ulaşmaya çalıştık levrek&şalgam&meze " Bermuda üçgeni" içinde, ama çalışanlar öyle bir ekip ki, ne mümkün M** beye ulaşmak.
Şikayetçiyim!
Ben bir müşteriyim!
Haksız bile olsam, haklı muamele görmek isterim, ki davamda sonuna kadar haklıyım.
1. Aracım çamur tarlasına niye park ettiniz diye sorduğumda tüm bu olaylar peşi sıra zincirleme takip etti.
Açıkçası, hiç yakıştıramadım.
Tabii ki ben kimim, ben gitmem, yerime başka birileri olur, para kazanılır,
Ama bu müşteri anlayışı hiç hoş değil.
Ben oraya sonuçta ücretsiz bir masa donat demiyorum.
İşte maalesef müşteri anlayışı kötü olan bir mekan.
Bür daha asla gitmem, tüm arkadaşlarıma da anlatacağım.

Seher sonuçtan hiç memnun değil

Et Evi - Bolu Çiftliği Personel Tavrı

14 Temmuz 2024 18:34