Lescon Ayakkabı Topuk Vurması Nedeniyle Şikayet Kaydı

05 Ocak 2024 14:05

Lescon Spor ayakkabı mağazasından 2 çift yürüyüş ayakkabısı satın aldım. Ayakkabılardan biri sorunsuz çıktı diğerinde ise sol tekinde topuk kısmının iç tarafında topuğumu vurmaya ve topuğumda su toplamaya başladı. Firmaya durumu ilettim ayakkabıyı muayeneye gönderdiler geri geldi ancak aynı sorun devam ediyordu. Tekrardan gönderdim bu defa tarafıma önce kullanıcı hatası sonrada üründe kusur yok denilerek çelişkili cevaplar verildi. Toplamda 3 gün giydiğim bir ayakkabı nasıl kullanıcı hatası oluyor anlamış değilim. Ayrıca yerli firma diye tercih ettiğim ve kurumsal olduğuna inandığım Lescon firmasına yakışmayacak derecede ciddiyetsiz söylemler beni hayal kırıklığına uğrattı. Yabancı marka almadığıma çok pişman oldum en azından kurumsal bir ieltişim kültürü var ve tüketiciye saygı duyuyorlar. Ürün hatalı geri gönderdik mağazadan alabilirsiniz mağazaya gittim halen gelmedi denilerek boş yere zaman kaybına da sebebiyet verildi ve halende tarafıma teslim bile edilmedi. Anlayacağınız bin pişman oldum bu ürünü aldığıma art niyetli olsaydım eğer 2 çift ayakkabıda da sorun vardı derdim ancak müşteri hizmetlerindeki yetkililere derdimi anlatamadım. Ben diyabet hastasıyım ve bu ayakkabıyı ayak sağlığım için aldım ancak ayağıma zarar verdi şikayetçiyim. Lescon web sitesinde ücretsiz değişim ve iade garantisi yazıyor bu da maalesef fos çıktı. Şikayetimin sizin aracılığınızla çözülmesini istiyorum zira ürünle ilgili bir işlem yapıldığına inanmıyorum.

lescon-ayakkabi-topuk-vurmasi-nedeniyle-sikayet-kaydi-1.pdf
08 Ocak 2024 15:07 (Şikayetten 3 gün sonra)

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Lescon Spor Ayakkabı Siparişim Teslim Edilmedi Ve İade Kabul Edilmiyor

Fatih
09 Mart 2024 04:26
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
23 Kasım 2023 22:39