Lenovo Tablet Kendiliğinden Kapanma Sorunu

Lenovo Tablet Kendiliğinden Kapanma Sorunu
Ceren
27 Ekim 2024 23:05

Lenovo TAB m10 FHD Plus tableti mevcut. Ancak belli zamanlarda sesli bir uyarı vererek cihaz kendini kapatıyor. Bu şikayeti yazdığım27.10.2024 tarihinde de en az 5 kez kendi kendine ekranı kapattı. Ekran ayarlar sekmesinden hiç kapanmayacak olarak seçildi. Cihaz aktif kullanılıyor. 2 yıllık garanti süresi dolmuş. Ürünün iyileştirilmesi konusunda yardımcı olmanızı bekliyorum.

30 Ekim 2024 11:26 (Şikayetten 2 gün sonra)
30 Ekim 2024 11:30

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

Şaban
24 Temmuz 2023 17:51
Sadık sonuçtan çok memnun

Sadık
28 Temmuz 2024 22:08
"Lenovo ve müşteri temsilcisine teşekkür ediyorum, hızlı bir şekilde ve sabırla sorunuma çözüm bulmak ve gerekli olan bilgi desteği verdikleri için ayrıca teşekkür ederim"
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
01 Ağustos 2023 12:27
"Lenovo müşteri hizmetleri ve teknik servisteki arkadaşlara hepsine teşekkür ediyorum tablet bugün itibariyle tarafıma ulaştı bütün arızaları giderilmiş olup inşallah tekrar bu sorunlarla karşılaşmayız 👍🏻"
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yılmaz
26 Aralık 2023 21:05
Lenovo Bilgisayar Lenovo TAB M10 Plus Aşırı Donma Sorunu
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Tablet Dokunmatik Sorunu

20 Mart 2024 14:15