Murat sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Laptop İle Yaşanan Teknik Sorunlar!

Murat
11 Aralık 2024 21:11

2024 Mart ayında Lenovo Loq 15IRH8 I5 8G 512G 11S laptop aldım, sıfır cihaz Vatan üzerinden aldım. Cihaz daha 6-7 aylık, bugüne kadar sadece cihazı 10 defa açmışımdır ki daha fırsat olmadı çünkü farklı marka bilgisayar var elimde, onu kullanıyordum. Cihazı içine sadece kendi fotoğraflarımı atabildim. Geçen gün cihazı açtım, baktım sürekli kendini kapatıyor. Teknik servisi aradım, canlı desteğe bağladı, hiçbir yardımı olmadı. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım, cihazın çöktüğünü, temiz yüklemesi yapılması gerektiğini söylediler. 6 aylık cihaz daha kullanmadan çökmüş. İstanbul'a garantiye gönderin diyorlar, kargo da kırılırsa sorumluluk almayız diyorlar. Cihazı kendim temiz yükleyip yapmayı denedim. Bu süre zarfında şöyle bir şeye şahit oldum. Çok komik, başıma ilk defa geldi. Servis beni arayıp arızanın giderilip giderilmediğini teyit etmek için arıyor. Çağrı merkezi resmen çaldır kapat yapıp size ulaşamadık diye mail ve mesaj atıyor. Hayretler içinde kalıyorum. Bildiğiniz 1 saniye bile arama sürmüyor, direkt çaldır kapat yapıp size ulaşamadık yazıyorlar. Lenovo pişmanlık, son derece pişmanlık.

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu
11 Ocak 2024 16:22

26 Eylül 2024 13:01
Lenovo Bilgisayar Lenovo Loq 15IRH8 Takılmalar Meydana Geliyor
Süleya sonuçtan hiç memnun değil

Süleya
29 Nisan 2025 14:36

Özdeş
12 Haziran 2025 13:47
Lenovo Laptopta Süregelen Ekran Sorunu Ve 6 Aylık Mağduriyet
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 22:13
Lenovo Bilgisayar Lenovo Garantim Devam Etmesine Rağmen Mağduriyetimin Giderilmemesi
Lenovo Kategorileri