Hayati sonuçtan hiç memnun değil

Hayati
27 Kasım 2024 02:01

Loq 15APH8 - Type 82XT marka model ürünü çok beğenerek aldım, ilk bilgisayarım dahi Lenovo'ydu. Ancak aldığımda, ilk başta tek seferlik bir şey olduğunu düşünsem de sesler robotik gelmeye ve hoparlörlerden cızırtılar gelmeye başladı. Çok fazla müzik dinlemediğim ve görüşme yapmadığım için önemsemedim, ancak daha sonra mouse pad, teknik servisin yönlendirmesiyle driver'ları güncellememe rağmen çalışmadı. Hiçbir şey olmamıştı, kullanmadım bile; mouse yanımda değilken kullanmak istedim. Bir baktım ki çalışmıyor. Bilgisayarın teknik kapasitesi sözde yüksek olmasına rağmen Windows 11'in yeni sürümü yüklenemiyor. Hepsinden sonra görüştüğüm teknik personel beni Ankara'da Lenovo yetkili servise yönlendirdi. Ancak ne göreyim, Lenovo yetkili servisinin Google Haritalar'daki yorumları ve puanı çok kötü. Nasıl güvenip de yaklaşık değeri 50.000₺ olan cihazımı onlara emanet edeceğim? Ayrıca cihazın rengi soldu, aldığıma çok pişman oldum. 2013 yılında aldığım eski cihazım bile bundan daha iyi durumda, alalı 1 yıl bile olmadı. Acilen Lenovo'dan dönüş bekliyorum. İlk aldığım cihazda fan problemi olmuştu. Müşteri memnuniyetini eskiden o kadar çok önemsiyorlardı ki İngiltere numarasından parçanın gelip gelmediği, işlemlerden memnun kalıp kalmadığım sorulmuştu. Türkiye'ye ne çabuk adapte olunmuş böyle.

lenovo-bilgisayarimda-teknik-sorunlar-ve-guvensiz-servis-1.pdf

Lenovo Laptopta Kronik Donanım Sorunları Ve Yetersiz Servis Mağduriyeti

Yasemin
11 Haziran 19:01
Lenovo Laptopta Kronik Donanım Sorunları Ve Yetersiz Servis Mağduriyeti

Baki
26 Eylül 2024 13:01
Lenovo Bilgisayar Lenovo Loq 15IRH8 Takılmalar Meydana Geliyor
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Bilgisayar Lenovo Kasa Soyulması

Burak
30 Haziran 2024 18:34
Lenovo Bilgisayar Lenovo Kasa Soyulması
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Laptop İle Yaşanan Teknik Sorunlar!

Murat
11 Aralık 2024 21:11
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresinde Ücret Talebi Ve Cihazın İade Edilmemesi Mağduriyet Yaratıyor

Ayşegül