Lefties Markasının Davranış Problemi

Doğukan
15 Temmuz 2024 18:16

Lefties markasından aldığım toplu siparişimi teslim almak için Forum İstanbul mağazasına 15.07.2024 saat 16.30'da gelmiş bulunuyorum. Siparişimi aldıktan sonra iadelerimi yaptım ve tam 17.15-17.30 saatlerinde mağazadan ayrılırken kapıda alarm çaldı. Güvenlik otomatik olarak kasaya yardım için yönlendirdi. İade ve değişim kasasında işlem yaparken destek olan beyefendinin bu seferki tavrı sanki ürünü çalmışız gibiydi. Ürünün faturasını istediğinde, online'da az önce işlem aldığı fatura olduğunu söyledim. Ve bir anda tavrı hırsızlık yapmışız gibi bir tavır oldu. Daha sonra yöneticisi geldi ve aşırı ilgisiz bir tavırla işlem başlattı ve yanımızdan ayrıldı. Yerine gelen hanımefendiye bu tavrın yanlış olduğunu belirtirken ve faturayı sorduğu sırada, başta ilgilenen beyefendinin tavrı yeniden ürünleri sanki çalmışız gibi bir tavırdaydı. Inditex gibi bir firmanın bu şekilde iş yapması, hele yöneticinin konuyla hiç ilgilenmemesi ve biz orada kendimizi mağdur edilmiş hissettiğimizi söylerken, ilk işlemi alan kişinin tavrından da rahatsız olduğumuzu dile getirdiğimizde bile, bizimle ilgilenen hanımefendiye güvenliğin belirttiği ürünü dile getirdiğimde tek tek kontrol et demesi bile marka adına aşırı itici bir durum içermektedir. Inditex'in müşteri odaklı bir marka olduğunu düşünmeme karşın bu tavrı anlaşılmaz bir durumdadır.

profile profile

Burcu sonuçtan çok memnun

Burcu
13 Kasım 2024 09:58
"Sorun çözüldü teşekkür ederim"

Tugce
14 Ocak 2025 19:34
Lefties Mağazasında Fiyat Ve Ürün Karmaşası
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Lefties Online Siparişte Hasarlı Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri Deneyimi

16 Mayıs 2025 11:41