Kübra sonuçtan çok memnun

Lazzoni Mobilya Koordine Eksikliği Ve Yaşattığı Mağduriyet

12 Ağustos 2024 19:19
Kübra'nın Teşekkür Mesajı
“Lazzoni Mobilya Mobilyada yetkili kişi Betül Hanıma şikayetimize hızlı dönüş yaptığı, konu ile yakından ilgilendiği, hızlı bir şekilde çözüm üreterek aksiyon aldığı için, ayrıca gelen ekipteki personele çalışmaları için çok teşekkür ederiz.”

2017 senesinde Lazzoni Mobilya'dan tüm ev eşyalarımızı aldık. Bu firmayı tercih etmemizin başlıca sebeplerinden biri satış sonrası montaj ve demonte hizmeti veriyor olmalarıydı. İstanbul iline taşındık ve firmayla irtibata geçmeye çalıştık. İrtibata geçmemiz söylenen ve koordineyi sağlayacak olan hanımefendiye günlerce ulaşmaya çalıştık. Sonunda ulaşmayı ve randevu almayı başardık. 12.08.2024 günü için 15:00-17:00 saatleri arasında montaj randevusu oluşturuldu, kesin randevu bilgisi verildi fakat gelinmedi. Yine aynı şekilde hanımefendiye güçlükle saat 17:00 sıralarında ulaşmayı başardık. Sorun çıktığını ve yeni bir ekip yönlendirdiğini söyledi. Taşındığımız sitede 18:00'dan sonra taşınma ve montaj işlemleri yasak olduğundan, kendisine ulaşamadığımızdan gelecek ekibin bizimle irtibat kurmasını söyledik. Kendisi ekipteki arkadaşlara söyleyeceğini belirterek telefonu kapattı. Bizimle kimse irtibata geçmedi. Saat 18:30'da site güvenliğinden aranarak kurulum için geldiklerini fakat 18:00'dan sonra içeri alamayacakları bilgisini aldık. Yine aynı şekilde firma yetkilisine ulaşmaya çalıştık fakat ulaşamadık. Randevuyu oldukça geç bir güne vermelerinin yanı sıra, firma yetkilisine ulaşamadığımızdan, koordinasyon eksikliğinden, tarafımız ile irtibata geçilemediğinden ve bilgilendirilmediğimizden günlerdir mağduriyet yaşıyoruz. Kendi koordine eksikliklerinden doğan ve günlerdir süren mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyorum.

13 Ağustos 2024 16:50

İlgili firmada yetkili kişi Betül Hanıma şikayetimize hızlı dönüş yaptığı, konu ile yakından ilgilendiği, hızlı bir şekilde çözüm üreterek aksiyon aldığı için, ayrıca gelen ekipteki personele çalışmaları için çok teşekkür ederiz.

13 Ağustos 2024 16:51

16 Ağustos 2024 09:10 (Şikayetten 3 gün sonra)

Müşterimizle iletişime geçilmiş ve gerekli aksiyonlar alınmıştır.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Gecikmesi Ve İlgisizlik Nedeniyle Maddi Mağduriyet Yaşadım

18 Ağustos 2025 14:35