Land Rover Porya Hatası - Borusan Oto

05 Ekim 2023 15:19

Merhaba,

17/09/2021 tarihinde şubenizden sıfır almış olduğum Range Rover sport aracımın 57.400 km de iken frene basınca tekrardan titreme oluyor şikayeti ile Borusan Oto Avcılar şubenize bıraktık ve arızası giderildi olarak aracımın servisten çıkışı verildi.
Aynı porya hatası ile ikinci kez karşı karşıya kaldım. Müşteri temsilcilerinizle görüştüğümde bana ilettikleri %40 indirim uygulanacağı şeklinde oldu. Bu teklifinizi kabul etmediğimi belirtmek istiyorum, maddi olarak güçlük yaşanılan bir durum söz konusu değildir.
Ben en ivedi şekilde sizlerden porya hatasına dair gerçekleşen mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Tarafıma hukuki süreci başlatmamam adına sizlerden en acil şekilde dönüş rica ediyorum.

Teşekkürler.

05 Ekim 2023 16:43 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, Land Rover İletişim Merkezi 0850 252 30 30

Yeni Araçta Sürekli Motor Arızası: Güvenlik Tehlikesi Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Yusuf
22 Kasım 2024 14:43

Land Rover Araç Servis Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet Talebi

Ensar
29 Aralık 2023 11:14
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Land Rover Borusan Otomotiv A. Ş. Tarafından Maruz Kaldığım Mağduriyet

Hüseyin
14 Ağustos 2024 16:21

Land Rover Borusan Araç Gelmiyor Dendi, 1 Yıl Oyalandım.

02 Mart 2024 16:47
Land Rover Borusan Araç Gelmiyor Dendi, 1 Yıl Oyalandım.

Land Rover Borusan Servis Garantili İşlem Yapmıyor, Arızayı Tespit Edemiyor

Hasan