Hümeyra
29 Temmuz 2024 12:38

Lancome'dan parfüm seti sipariş verdim. Sitesinde sana özel kupon vardı, bu kuponu girdim. Ekstra olarak 1500 TL üzeri alışverişlerde 5'li hediye seti gönderileceği yazıyordu. Ben de bu kampanyadan sebep alışveriş yaptım ama ürünlerim geldiğinde içinde bahsettikleri hediye seti yoktu. Aradığımda da 'siz yeni üye indirimi kullanmışsınız, o yüzden hediye gönderilmemiş.' dendi.

Çalışanları daha kendi kampanyalarından habersiz. Sana özel kuponu yeni üye olan kişiler için bir kupon değil. Lancome'un yeni üye kuponu 'hosgeldin20'. Çalışanlarınıza markanızla ilgili bilgi vermiyor musunuz? Kadına doğrusunu söyleyince de bu sefer lafı çeviriyor, 'fişinizde gözükmüyor set, o yüzden yardımcı olamıyorum.' diyor.

Bir de ben kodu girmeden önce sepetimde gözüken testerları kampanya hediye olarak bana yutturmaya çalışıyor. Hanımefendiye 'onlar kupon girmeden önce de sepetimdeydi, zaten kendi eklendi.' deyince yine lafı çeviriyor. Önce beni başka bir şekilde manipüle etmeye çalışıyor. Yapamayınca da döndürüyor. Madem kampanyada yazan ürünü göndermeyeceksiniz, o zaman insanları yanıltmayın.

Ben aradığımda yardımcı olunmasını bekledim, tekrar gönderim sağlayacaklarını düşündüm ama sadece lafı değiştirip başka şeyler söylüyorlar. Şaka gibiler. Böyle büyük bir markanın bu tarz bir hatasını telafi edememesi gerçekten çok üzücü. Hem suçlusunuz hem güçlü (bahsedilen kampanya ve hediyelerini de fotoğraf olarak ekledim ve bana geleni de ekledim ).

Sahra
Sahra

Bana da aynisini yaptılar sürekli lafları çarpıtıyorlar her tarafa reklam vereceklerine önce kendilerinden haberleri olsun

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
06 Ocak 2024 09:41