Lacoste İnternet Sitesi Kartımdan İki İşlem Çekti Ürün Yok

Lacoste İnternet Sitesi Kartımdan İki İşlem Çekti Ürün Yok
Tuğba
18 Aralık 2023 12:32

14 Aralık 2023 tarihinde Lacoste internet sitesinden www.lacoste.com.tr den alışveriş yapmaya çalıştım. Sipariş oluşturulurken teknik bir sebepten dolayı siparişiniz gerçekleştirilmedi uyarısını aldım fakat kredi kartımda açık provizyon olarak kaldı. Sonrasında müşteri hizmetlerini aradım. İndirim kodu kullandığım için indirim kodunun da geçersiz olduğunu ve yeni üyelikle tekrar denememi istediler. Aynı işlemi yeniden yaptım yine aynı hata oluştu ve bu kez ikinci kez kartımda işlem alındı. Açık provizyonda görünen hatanın düzeleceğini tarafıma yansımayacağı bilgisini verdi müşteri hizmetleri bununda 48 saatte düzeleceğini ilettiler. 3,5 gün oldu ve kartımda normal alışveriş olarak görünmekle birlikte kartımın limitini de bloke ediyor. Müşteri hizmetlerini aradım düzeltmek için evet görüştük ama sistemleri yüzünden bana mail atamıyorlar ki bilgileri ileteyim. 3-4 saat sonra yeniden aramam bunları baştan yeniden anlatmam isteniyor. Site çok başarısız daha önce de indirim kodu kullanama gibi sorunlarda yaşamıştım. Şimdi de hem indirim kodlarım yandı hem de kartımdan iki defa 4.049,10 TL olarak toplam 8.098,20 TL çekim yapıldı. Acilen düzeltilmesini istiyorum.

18 Aralık 2023 13:15 (Şikayetten 43 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, LACOSTE Müşteri Hizmetleri

Yücenur sonucu yetersiz buldu

Yücenur
23 Haziran 2023 15:13
Selin sonuçtan çok memnun

Selin
02 Ekim 2024 16:34
"Şikayetim yayınlandıktan sonra beni aradılar, sorunu tekrar dinleyip çözüm bulmaya çalışıp tekrar arayacaklarını ilettiler. Ertesi gün ilk kullanmış olduğum %10 indirim miktarına eşit olacak şekilde ParaPuan yüklemesi yapıldı. Çantayı tekrar satın aldım bu kez doğru renk geldi :) Zaten çözüm başından beri bu kadar basit ve hızlı olmalıydı. Yine de ilgi alaka için teşekkür ederim"
Yanlış Renk Gönderimi ve İndirim Kodu Sorunu
Yanlış Renk Gönderimi ve İndirim Kodu Sorunu
Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyra
15 Şubat 2024 17:15
Lacoste Ayakkabı İç Dikiş Batma Problemi Ve Asla Çözüm Sunulmaması!
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Bahar
21 Aralık 2023 18:46