KVK Teknosa'dan Aldığım Telefonun Sürekli Arızalanması

Gökhan
12 Ağustos 00:03

Ben 10 ay önce Teknosa'dan 2 tane Tecno Camon 20 model telefon aldım. Bir tanesi sürekli kapanıp açılmaya başladı. Donma da oluyor. KVK'nın Adana şubesindeki servisine gönderdim. Bana kasada hafif bir eğik var denildi, ekran değişecek ve bu da garanti kapsamı dışında diye mesaj attılar. 2.958 TL ücret istediler, ben de hemen gönderdim. Servis iyi yapar diye telefon geldi, ancak eskisinden daha kötü oldu. Temsilciyi aradım ama 2 saat uğraştım bağlanmak için. Tekrar gönderin bakalım dediler, gönderdim. Bu arada ben Maraş'ta olduğum için Adana yakın, 2 gün içinde hemen gidip geliyor. 2. sefer gönderdim, tekrar geldi. Daha da kötü durumda, hiç açılmıyor. Açıldığında ise donuyor, tekrar kapanıyor. Şu anda 3. kez gönderdim. Bunda da yapmazlarsa mahkemeye gideceğim. Adana şubesine kesinlikle göndermeyin, karşıda canlı şekilde konuşacak, derdini anlatacak kimse yok. Benim sağlam, bir çizik dahi olmayan, üzerinde en iyisinden kırılmaz ekran camı olan ekranı değiştirdiler. Benden bir de ücret aldılar, kargo parasını da ben ödüyorum. Çok mağdurum, bilginize.

KVK Garanti Kapsamındaki Airpods Ürüne Onarım Bedeli

Sinem