Meral sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2023 01:30

Yaşadığımız olumsuzlukların hangi birisini anlatayım ya da nereden başlayayım bilemedim. Kısaltarak anlatmaya çalışacağım. Geniş ürün yelpazesinden dolayı Evimizin bütün fayanslarını bu firmadan aldık. Ürün kalitesi, fiyat/performans vs bunlara diyecek bir söz yok ancak personelin çalışma prensibi çok kötü. Gelen nakliyede bir çok ürünümüz kırık çıktı, olabilir. Bunu şubeye ilettiğimizde kırıkları tespit edin değiştirelim denildi. Biz de tespit ettik. 200m2 den fazla fayans aldık ve 5-6 pkt kırık çıktı. Sanki paketleri biz kırmışız ya da fazladan ürün (ç) almak istiyoruz gibi bir muamele ile karşılaştık. ‘Biz size dün ürün verdik, çok kırık çıktı, hiç böyle olmaz, niyeyse hep size denk gelmiş’ vs imalı tepkilerle karşılaştık. Depodaki forklift personeli de dahil hepsi aynı imalarda bulundu. Siz kimsiniz? Vasfınız nedir? İnsanları zan altında bırakacak hakkı kendinizde nasıl buluyorsunuz? Kaç Milyonluk ev yaptırıyoruz 2 pkt fayansa göz koyacak halimiz yok :) Depodaki ve mağazadaki personellerin birbirlerinden haberleri yok. Palet getiriyorsun depo başka fiyat hesaplıyor mağaza başka. Almadığımız ürünler faturamıza eklenmiş itiraz ediyoruz Güler Hanım parmak kaldırarak, ses yükselterek çocuk azarlar gibi konuşuyor. Biz ‘siz’ diyoruz o ‘abla’ diyor. Kurumsallık mağazaya uğramamış bile. Hesap kapatmak için muhasebe biriminde esmer bir hanımefendinin yanına uğradık ağzının içinden konuşuyor ne dediği anlaşılmıyor suratından ‘nereden geldiniz siz ‘ ifadesi akıyor. Gerçekten işlerimiz yarım kalmasa asla gideceğimiz bir mağaza değil. Her seferinde ‘ Yine sinirlerimiz bozulacak, personel bütün yaşam enerjimizi alacak’ diyerek gittik. Hiç de şaşırtmadılar sağ olsunlar. Her gün mutsuz olamazsınız. Bir gün gülerek karşılayın. Allah rızası için şu personellerinize müşteriyle nasıl konuşulur, nasıl satış yapılır eğitim verin. Kötü bir sistem var mağaza içerisinde. Yaşadığımız her şeyi yazmam mümkün değil. Bu sadece özetiydi çok kötü bir alışveriş deneyimi yaşattılar bize. Kırık çıkan fayansları da ekledim. 1-2 tane daha vardı onları bulamadım. İnsanları zan altında bırakmayın lütfen. Sizin malınıza tenezzül edecek karakterde değiliz.

26 Aralık 2024 13:30

1. Sınıf Vitra Karo Seramik Kutusundan Çıkan Defolu Fayanslar

03 Temmuz 2024 17:04
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2025 15:35

24 Ekim 2023 16:29