24 Ekim 2023 16:29

Birkaç ay önce nişanlımla beraber mağazaya gittik. Sağ olsun Y**** Bey güler yüzlü, tatlı dilli bir şekilde bizimle ilgilendi. 4 adet banyomuza fayans beğenerek satın aldık. Satın alınırken bize artanların iade olacağı söylendi fakat tarih belirtilmedi. Aynı zamanda bize ellerinde az kalan hatta özellikle beğendiğim 15×90 laka akağaç fayanslardan kalan 11 kutuyu aldık. Mutlu bir şekilde oradan ayrıldık. Evimize fayanslar geldi. Bunları usta gelene kadar evin içinde beklettik. Ustalar maalesef ki bizi bekletip fayansları aldığımız tarihten birkaç ay sonra yapmaya başladılar. Heyecanlı bir şekilde evimi görmeye gittim ki bir de ne göreyim, aldığım o kalan laka akağaç fayansların rengi orada gösterilen ile aynı değil, ben grili gibi olanı beğenmişken içinden kahveli ve defolu kutular çıktı. Hepsine bakmak istedim ki kutuların hepsi aşırı hasarlıydı. Bunun üzerine nişanlımla birlikte bütün fayansları söktük, kalanlar zaten kutudaydı. Aynı zamanda yer için aldığımız 45×45 pera whıte rec bien seramiklerin boyutları da bir değildi. Sonrasında Y**** Bey'i arayarak mağduriyetimizi anlattık, kendisi gerekli yerlere ulaştırdı fakat sadece hasarlı olmayan kutuları alabileceğimiz söylendi. Söyle ki, siz gönderdiniz o hasarlı kutuları yetmediği gibi içindekiler de aynı değil. Şimdi de iade almıyorsunuz. Bu konu böyle kapanmayacak, bütün mecralara sizi şikayet edeceğim. Beni hem maddi hem manevi mağdur ettiniz. Sizlerden asla bir daha alışveriş yapmayacağım ve tanıdıklarımı da asla yönlendirmeyeceğim. Fotoğraflarda da göreceğiniz üzere fayanslar farklı, ustam da anlamamış ve kendince üç kahve bir gri şeklinde döşemiş.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 21:06
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Bien Seramik Bien Marka Fayans Defolu Çıkıyor.

27 Ağustos 2024 14:16
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2025 14:44
Yanlış Ve Uyuşmayan Fayans Teslimatı
İsmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 18:01

02 Nisan 2024 11:57