Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Kübra Aydın Beauty Center Güzellik Merkezi Üç Kuruş Para Kazanacağız Diye İnsanlara Zarar Vermeyin

15 Haziran 2024 10:10

23 Haziran 2024 14:26

Üç kuruş para kazanacaksınız diye insanlara zarar vermeyin! 14 Haziran 2024 tarihinde ipek kirpik uygulaması yaptırdım. Yaptırdığım günün gecesinde yanma, kaşıntı, baş ağrısı gibi ileri derecede şikayetler yaşadım. Sabah kalktığımda bütün suratım şiş haldeydi, özellikle göz kapaklarım ve gözlerim. Birazdan aşağıda görsel paylaşacağım; göz kapaklarımı açmakta zorlanıyorum. Bu işlemler kalıcı işlemler ve insanlara kalıcı zararlar verebilir. Nasıl bir yapıştırıcı kullandılarsa, suratım ve gözlerim bu halde. Gerçekten çok büyük zarar gördüm. Üç kuruş para kazanacaklar diye insanlara bu şekilde zarar vermek adaletli değil. Firmadan şikayetçiyim; aldıkları parayı asla hak etmiyorlar. Zaten taktıkları kirpikler daha ertesi günden dökülüyor. Para iadesi talep ediyorum ve gözlerime verdikleri bu zararla alakalı gerekli bütün yasal işlemlerin yapılmasını istiyorum. Çünkü ben mağdur oldum, başkalarının da olmasını istemiyorum.

Ek

Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2025 21:36

10 Ağustos 2024 00:17
Melek sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 17:43
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2025 23:17

ALC Beauty Yanlış İpek Kirpik İşlemi