Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Kron Bisiklet Konya Yetkili Servisi Kurulum Ücreti 150 TL Talep Etmesi

04 Mayıs 2023 17:18

Kron marka bisiklet Konya yetkili servisi kurulum ücreti olarak 150 TL talep etmesi. İnternet üzerinden Hepsiburada'dan almış olduğum Kron marka bisiklet elime ulaştı. Konya yetkili servisi kurulumu için aradığımda ise 150 TL kurulum ücreti talep ettiler ses kaydı mevcuttur. Durumu Kron bisikleti ( 444 68 10 ) arayarak belirtmek istedim ancak telefona bakan yok. O kadar paralar vererek aldığım bisikletin kurulumu için talep edilen para hiç etik değil ve (444 68 10) Kron iletişimde muhatabın bulunmadığı daha kurulum yapmadan pişman olduğum bir marka. Lütfen gereğinin yapılarak kurulum ücreti alınmadan tarafıma acil dönüş sağlanmasını talep ediyorum.

Yorumlar (6)

Cavuss

Mesleğimi bırakmadım hala devam ediyorum ve günde senin gibi kaç gereksiz müşteriyim diyen tırroyu kovuyorum tahmin bile edemezsin senin gibiler benim gibi ustaların emeğini hak etmiyor. O paranda senin olsun WC ye giderken kullanırsın. Nokta.

Abdullah

Senin gibi hırtların hala devam etmesine çok üzüldüm ağzınla kaç tane gönderiyorum diyorsun sen haksız herkes haklı ve demek ki karaktrdn yoksun esnaflığın senin gibiler batsa yok olsa yeri senin gibilerine helal para nasip olmaz zaten merak etme... Tuvalet senden temiz sazan...

Cavuss

İlk kurulum ücretsiz evet doğru ama bayiiden veya yetkili servisten bizzat alırsan geçerlidir o. İnternetten alınan ürünün montaj ücretini firma vermiyor servis neden ücretini almadığı bir ürünü sana kursun ki. Bisiklet Zevkinin karşılığını veremecek kadar fakirsen binme o vasıtaya. Hayır 3 kuruş için bir de üşenmeden araştırma yapıp orayı burayı aramış pes. Senin gibiler yüzünden bende bıraktım zamanında yetkili servisliği.

Abdullah

Cevabını aldın haksızlığın çıktı konunun muhatabı değilsin hala ne yazıyorsun? Herhalde işi bırakınca boş geziyorsun ama senin gibilerin bırakması çok iyi olmuş müşteri memnuniyetinden esnaf kültüründen ziyade para odaklı ve hitap bozukluğundan ötürü... Mesele para değil zaten insanlar yaptırdığında emeğinin karşılığı bir şeyler verir gider ancak senin gibilerin insanları bilmez yerine koyup hizmet yerine ne kadar alırsam kâr modunda olması... Ayrıca araştırmaya gerek yok her şey net bildiğin üzere işine geldiği gibi hareket etme yönetmelik uydurma her şey net yazıyor yok bayiden alınca imiş o zaman il geneli yetkili servis bayi değil kendi ismini koy... Kul hakkı yeme... Bu arada senin gibi düşünmeyen bir yetkili servis kuponu sordu ve gelin ücretsiz yaparız dedi ve ücretsiz kurulum yaptırdım. Birkaç ürün aldım o da kazansın diye ve her zaman gideceğim ona herkes mutlu böyle esnaflar lazım vesselam. Nokta...

Cavuss

Öyle bir dünya yok. O kadar parayı servisteki ustalara vermedin sanırım zevk için aldığın aracın cezasını servise kesemezsin. Kimse senin ve zevkinin uşağı değil. Verilen emeğin karşılığını vermek zorundasın. Nerede yaşıyorsun sen?

Abdullah

Buradaki muhatap sen değilsin ama cevabına hitaben! Sen hangi dünyadansın bilmiyorum ama yetkili servis olarak ilk kurulum ücreti alamazsın. İlk kurulum için kutunun içerisinde reklamını yaparak ismini aldığın ekmeğini yediğin sana yetki veren şirket ücretsiz kurulum kuponu ile ücretsiz kurulumunu yapmanı istiyor karşılığında paranı veriyor ve sen bunu kabul ediyorsun. Beğenmiyorsan yapma yetkili servis işini ve kafana göre milletten para talep etme kul hakkı yiyorsun. Benim ne aldığım ve zevklerim seni ilgilendirmez sen görevini yapmakla sorumlusun ceza kesende yok sözleşmeni hatırlatıyoruz. (https://www.ykbisiklet.com/sayfa/bisiklet-kurulumu-nasil-yapilir) bu sitede her şeyi güzelce anlatmışsınız ücretsiz olduğuna dair. Eğer yetkili servis veya avukatı isen belirt ona göre yorum yapayım bir dahakine. Ayrıca şikayette belirtmeyi unutmuşum bahsettiğim kurulum ücreti isteyen Konya Kron yetkili servisi yk bisiklettir.

Kron Zuma Elektrikli Bisiklet Şikayeti

22 Ekim 2025 14:12
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Bisiklette Sürekli Yaşanan Sorunlar Ve Destek Eksikliği

05 Ağustos 2025 10:49